ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έτσι "μέθυσε" η Madonna στα 58α γενέθλια της στην Αβάνα

Έτσι "μέθυσε" η Madonna στα 58α γενέθλια της στην Αβάνα

"Η ντίβα περιηγήθηκε σε διάφορα μέρη της πόλης κατά την πρώτη ημέρα της επίσκεψής της που θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη, 18 Αυγούστου" έγραψε η επίσημη κουβανική εφημερίδα Granma σε άρθρο αφιέρωμα στη βασίλισσα της ποπ που αποφάσισε να γιορτάσει τα 58α γενέθλια της στην Αβάνα.

"Βρίσκεται στην Κούβα για να γιορτάσει στην Αβάνα τα γενέθλιά της μαζί με τα παιδιά της, την οικογένειά της και στενούς φίλους" ανέφερε ο κυβερνητικός ιστότοπος Cubadebate που χαιρέτισε την γιορτή της Madonna στη χώρα του Κάστρο.

Με την κόρη της Λούρδη και μια στρατιά από επώνυμους και ανώνυμους φίλους της η Madonna έγινε μια ακόμη επώνυμη που μέθυσε με το δικό της κοκτέιλ "Cuba Libre". Από τα τέλη του 2014, όταν και ανακοινώθηκε η αποκατάσταση των σχέσεων μεταξύ Κούβας και ΗΠΑ, Αμερικανοί και διεθνείς καλλιτέχνες έχουν επισκεφθεί το νησί με τους Rolling Stones αλλά και τη συμμορία των Καρντάσιαν να έχουν προηγηθεί.

Η αυστραλέζικη Vogue έκανε μια συλλογή από αναρτήσεις γενέθλιου χαρακτήρα για τη βασίλισσα που όταν έφυγε από την Κούβα, είχε μεγαλώσει μια μέρα ακόμη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ