ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Εleven επιστρέφει. Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν είναι το παιδί θαύμα του Χόλιγουντ σήμερα

H Εleven επιστρέφει. Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν είναι το παιδί θαύμα του Χόλιγουντ σήμερα

Η ερμηνεία της στην τηλεοπτική σειρά με την ανέλπιστη επιτυχία Stranger Things την καθιέρωσε το καλοκαίρι του 2016. Σήμερα πλέον η 12χρονη Μίλι Μπόμπι Μπράουν ζει το δικό της παραμύθι ως το κορίτσι θαύμα της Tinseltown φέτος.

Κάτι ανάμεσα σε παιδί και γυναίκα, η Μπράουν έχει πλέον το πρώτο εξώφυλλο της σε περιοδικό ευρείας κυκλοφορίας και δη το Interview που πάντα επιλεκτικά χαρίζει τις σελίδες του σε διάσημους με ταλέντο. Η Μπράουν είναι μία από αυτή την εκλεκτή κάστα.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό η Μπράουν μιλάει με την φίλη και επίσης ένα ταλέντο από μικρή ηλικία Μάγκι Ζίγκλερ, επιμένει ότι η καλύτερη συμβουλή που της δόθηκε ποτέ είναι αυτή από τον Ντέιβιντ Σουίμερ ("Πρέπει να αγαπάς αυτό που κάνεις") και δεν σχολίασε κάτι που εκείνη ήξερε από πριν.

Το TVLine επιβεβαίωσε πως ο δημοφιλέστατος χαρακτήρας της, η Eleven, θα επιστρέψει για τον δεύτερο κύκλο του Stranger Things. Ο νέος κύκλος θα διαδραματιστεί ένα χρόνο μετά τα γεγονότα του πρώτου κύκλου, το Φθινόπωρο του 1984, και το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δει τι συνέβη μέσα σε αυτόν το χρόνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ