ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Έμμα Γουάτσον μια Πεντάμορφη χωρίς Τέρας στο ELLE

Η Έμμα Γουάτσον μια Πεντάμορφη χωρίς Τέρας στο ELLE

H 26χρονη φεμινίστρια και ηθοποιός Έμμα Γουάτσον φωτογραφήθηκε για το περιοδικό μόδας ELLE της Βρετανίας στο τεύχος Μαρτίου και μίλησε για την επόμενη, πολυαναμενόμενη, επιστροφή της στη μεγάλη οθόνη ως Μπελ στην διασκευή της Disney του εξαιρετικά επιτυχημένου animation της.

Η σταρ του Πεντάμορφη και το Τέρας πόζαρε στο φακό του Kerry Hallihan υπενθυμίζοντας το παρελθόν και το μέλλον της στη μεγάλη οθόνη.

Οι άγνωστοι θησαυροί της Disney σε ένα λεύκωμα

"Η Μπελ και η Ερμιόνη (σσ. ο χαρακτήρας που την καθιέρωσε στην σειρά φαντασίας Χάρι Πότερ) έχουν πολλά κοινά. Είναι και οι δύο χαρακτήρες από κόσμο φαντασίας, είμαι ηθοποιός, ας μην το ξεχνάμε αυτό" είπε η Γουάτσον που συνεχίζει να κάνει καμπάνια για την ανάγκη της παιδείας στις ζωές των γυναικών. Η Γουάτσον που έχει ξεκινήσει τη δική της Λέσχη Βιβλίου μόνο για κορίτσια απάντησε και στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τη συγγραφή.

Είναι νωρίς ακόμη" λέει ενώ όταν την ορίζουν ως πρότυπο νέου φεμινισμού απαντάει: "Δεν είμαι ειδικός και όταν οι άνθρωποι με στριμώχνουν σε μια γωνία παροτρύνοντας με να τους μιλήσω για τα δικαιώματα της γυναίκας νιώθω κάπως άβολα. Γνωρίζω ότι έχω πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μου. Δεν είμαι σίγουρη ότι αξίζω όλο το σεβασμό που απολαμβάνω αλλά δουλεύω πάνω σε αυτό" είπε η Πεντάμορφη που ερωτεύεται το Τέρας.

Περισσότερα εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ