ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Tραμπ θα παλέψει με τον The Rock για το Λευκό Οίκο

O Tραμπ θα παλέψει με τον The Rock για το Λευκό Οίκο

Στο τεύχος Ιουνίου του GQ Αμερικής ο Ντουέιν Τζόνσον ή αλλιώς ο απίθανος κύριος the Rock (ο πιο εμπορικός ηθοποιός της γενιάς του) απειλεί ευθέως τον Ντόναλντ Τραμπ και τον θρόνο του στο Λευκό Οίκο.

Στη συνέντευξη που συνοδεύει το πραγματικά αστείο shooting ο Βράχος των ταμείων αναφέρει μεταξύ αστείου και σοβαρού ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξει καριέρα καθώς οι πολιτικές φιλοδοξίες του μεγαλώνουν όπως οι δικέφαλοι του.

Για αυτό άλλωστε δεν υποστήριξε ανοικτά κάποιον από τους υποψηφίους των προεδρικών εκλογών του 2016 αν και του ζητήθηκε και από το επιτελείο Τραμπ και από το επιτελείο Κλίντον. Ο The Rock αποκάλυψε στη συνέντευξη ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ακολουθήσει πολιτική καριέρα και δήλωσε ότι μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά του για την προεδρία αποτελεί μία "πραγματική πιθανότητα".

Τα ίδια είχε πει και στην Washington Post λίγο καιρό πριν όταν αποκάλυψε ότι αν αποφάσιζε να μπει στην "πολιτική αρένα" θα ήταν μια υπολογίσιμη δύναμη.

"Αισθάνομαι ότι τώρα είμαι σε μία θέση εξαιτίας της οποίας ο λόγος μου έχει βάρος και επηρεάζει πολύ κόσμο και εξάλλου γι’ αυτό ήθελαν και την ανοικτή υποστήριξη. Ωστόσο, την ίδια στιγμή έχω τεράστιο σεβασμό για τη διαδικασία και αισθάνθηκα ότι αν μοιραστώ την πολιτική μου θέση ανοικτά, θα συνέβαιναν κάποια πράγματα. Αυτές είναι όλες συζητήσεις που κάνω με τον εαυτό μου στις 4 το πρωί στο γυμναστήριο. Σκέφτηκα ότι θα δυσαρεστούσα κάποιους, λόγω των πολιτικών μου πεποιθήσεων ή θα άλλαζα τη γνώμη σε κάποιους, κάτι που δεν ήθελα να κάνω σε καμία περίπτωση" είπε ο star χωρίς να πει οτιδήποτε για τον ενδεχόμενο αντίπαλο του στο μέλλον με το όνομα Tραμπ.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στην Caity Weaver και κάντε μια προσπάθεια να διακρίνετε το αστείο από το σοβαρό εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ