Τομ Χανκς, Γούπι Γκόλντμπεργκ & Λιζ Χάρλεϊ στην Ελλάδα
Οι star συνεχίζουν να ψηφίζουν Ελλάδα.
Από την Αντίπαρο στη Σίφνο "πετάχτηκαν" ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον και δεν παρέλειψαν να επισκεφτούν το αγαπημένο τους εστιατόριο στο νησί και φυσικά να βγάλουν και τις απαραίτητες φωτογραφίες για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το διάσημο ζευγάρι κάθε καλοκαίρι βρίσκεται στην Ελλάδα για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές καθώς η Ρίτα Γουίλσον είναι ελληνικής καταγωγής και οι σταρ του Χόλιγουντ διαθέτουν σπίτι στην Αντίπαρο.
Την Αντίπαρο επισκέφθηκε και η συνέδλεφος τους, Γούπι Γκόλντμπεργκ. Η βραβευμένη με ένα Grammy, δυο Emmy, δυο Χρυσές σφαίρες, ένα Tony και ένα Οσκαρ, ηθοποιός απόλαυσε το νησί προτού επισκεφθεί τη Μύκονο όπου και φωτογραφήθηκε με fan της.
Τέλος η αειθαλής Βρετανίδα ηθοποιός Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ επέλεξε για τις διακοπές της τις Σπέτσες. Η 52χρονη ηθοποιός ανέβασε στο Ιnstagram φωτογραφίες της στο σπίτι που μένει στο νησί του Αργοσαρονικού, ένα βίντεο, αλλά και σε γνωστό εστιατόριο στο παλιό λιμάνι των Σπετσών.
Περιηγηθείτε στις διάσημες αναρτήσεις των star που για ακόμη μια χρονιά ψηφίζουν Ελλάδα.
Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με επιχορήγηση 17.500 ευρώ: Πώς θα κάνετε την αίτηση
02:00
ΑΑΔΕ: Νέες προθεσμίες για την υποχρεωτική τιμολόγηση - Ποιες επιχειρήσεις αφορά
01:00
Συντάξεις Μαρτίου: Πώς θα καταβληθούν στους δικαιούχους λόγω της αργίας της Καθαράς Δευτέρας
00:30
Απαγορεύει το κρέας αλόγου η Ιταλία - Πρόστιμο 100.000 ευρώ προβλέπεται για τους παραβάτες
23:58