ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Είμαστε ζευγάρι»: Η Mέγκαν Μαρκλ επιβεβαιώνει τον έρωτα της με τον Χάρι για πρώτη φορά

«Είμαστε ζευγάρι»: Η Mέγκαν Μαρκλ επιβεβαιώνει τον έρωτα της με τον Χάρι για πρώτη φορά

"Eίμαστε ζευγάρι & είμαστε ερωτευμένοι" λέει η Μέγκαν Μαρκλ στην εξομολόγηση της στο Vanity Fair όπου και επιβεβαιώνει για πρώτη φορά επίσημα τη σχέση της με τον πρίγκιπα του Ηνωμένου Βασιλείου, Χάρι.

Η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς Suits ποζάρει στο εξώφυλλο του Vanity Fair για το τεύχος Οκτωβρίου μέσα από το φακό του Peter Lindbergh. Η 36χρονη με έδρα το Τορόντο μιλάει για τη σχέση τους, τον έρωτα τους, τις δυσκολίες που τους κάνουν πιο δυνατούς, την ιδιωτικότητα για την οποία παλεύουν μαζί και την υπομονή που πρέπει να έχουν τα media για να αποκαλυφθούν τα πράγματα όταν οι ίδιοι το θελήσουν.

Η Μαρκλ και ο πέμπτος διάδοχος του θρόνου Χάρι ζουν το κρυφό τους ειδύλλιο εδώ και ένα χρόνο ωστόσο αυτή είναι η πρώτη φορά που η 36χρονη μιλάει ανοιχτά για τον έρωτα της ζωής της.

"Αυτό που χούμε έχει να κάνει με εμάς τους δύο. Είμαστε ευτυχισμένοι. Προσωπικά λατρεύω το ρομάντζο" λέει.

"Δεν έχω αλλάξει στο ελάχιστο" εξομολογείται. "Είμαι η ίδια που ήμουν και πριν, δεν με ορίζουν οι σχέσεις μου" τονίζει.

Στη συνέντευξη της η Μαρκλ μιλάει για τον ανθρωπισμό και τον ακτιβισμό που τους ενώνει ενώ εξαίρει και την επιρροή της μητέρας της, τη δασκάλα yoga και ψυχοθεραπεύτρια Doria Ragland που της έμαθε τις αξίες της ζωής.

Επιπλέον η Μαρκλ μιλάει για τις εξεγέρσεις στο Λος Άντζελες του 1992 που την αφύπνισαν. Η Μαρκλ μιλάει ανοιχτά για την Αφροαμερικανική καταγωγή της από την πλευρά της μητέρας της και τονίζει ότι είναι μια γυναίκα που αγαπάει τη διαφορετικότητα και δεν καταλαβαίνει τον ρατσισμό και την ρητορική για τις φυλές και το χρώμα στο δέρμα. Επίσης η Μαρκλ μιλάει με δυσαρέσκεια για τις φακίδες της που συχνά αφαιρούνται από τις φωτογραφίσεις της σε περιοδικά.

Διαβάστε τη συνέντευξή της εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ