ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Aντζελίνα Τζολί: Ατρόμητη από τη Ναμίμπια της Αφρικής βρυχάται στο Harper's Bazaar

Aντζελίνα Τζολί: Ατρόμητη από τη Ναμίμπια της Αφρικής βρυχάται στο Harper's Bazaar

Η 42χρονη Αντζελίνα Τζολί βρυχάται ξανά. Σαν άλλο αιλουροειδές του Χόλιγουντ η Τζολί φωτογραφίζεται για την επετειακή έκδοση του περιοδικού Harper's Bazaar που φέτος γιορτάζει 150 χρόνια κυκλοφορίας και βρυχάται.

Βοηθώντας την τουριστική κίνηση στη χώρα της Αφρικής η τζολί μιλάει για την ευθύνη που έχει ο καθένας μας σε ό,τι υπερασπίζεται. Η Ναμίμπια είναι χώρα καταγωγής της κόρης της Shiloh.

"Για μένα η Ναμίμπια δεν εκπροσωπεί μόνο οικογενειακούς και φιλικούς δεσμούς, είναι μια χώρα που δίνει παράδειγμα για να ζήσουν σε αρμονία οι άνθρωποι και το περιβάλλον για ένα καλύτερο μέλλον" αναφέρει η Τζολί παραθέτοντας μια σειρά από ιστότοπους για περιβαλλοντική δράση αλλά και τα δικαιώματα των γυναικών σήμερα.

Αυτή είναι μια ακόμη σταυροφορία της Τζολί που μίλησε ανοικτά εναντίον του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, του μεγαλοπαραγωγού του Χόλιγουντ που είναι αντιμέτωπος με σειρά από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση.

"Εαν κάτι έμαθα από αυτή τη ζωή είναι να παλεύεις για ό,τι πιστεύεις. Να το διαλέγεις γιατί αυτό σε προσδιορίζει. Όπως λένε, ποτέ δεν είσαι χαμένος αν διακρίνεις το μονοπάτι σου στον ορίζοντα"

Η φωτογράφιση της σούπερ σταρ έγινε σε ένα καταφύγιο για άγρια ζώα το οποίο ανήκει σε φίλους της, και η ηθοποιός ποζάρει με τρία ορφανά τσιτάχ (γατόπαρδος) που διασώθηκαν και ανατράφηκαν με την οικονομική στήριξη της Τζολί και του ιδρύματός της.

Περισσότερη Τζολί εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ