ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς: o βασιλιάς των sport για το GQ κάνει επίθεση στη μικρή οθόνη

ΛεΜπρόν Τζέιμς: o βασιλιάς των sport για το GQ κάνει επίθεση στη μικρή οθόνη

Από το παρκέ στο γήπεδο της τηλεόρασης ο αστέρας του μπάσκετ ΛεΜπρόν Τζέιμς και η ηθοποιός Γκαμπριέλ Γιούνιον συμμαχούν για να κάνουν τις ΗΠΑ να γελάσουν μέσα από τη συχνότητα του ABC.

Η σειρά με τίτλο "White Dave" θα παρακολουθεί έναν Αφρο-Αμερικανό έφηβο, ο οποίος μεγαλώνει σε ένα προάστιο με κατοίκους αποκλειστικά λευκούς και ξαφνικά, όταν η μητέρα του ξαναπαντρεύεται μετακομίζει σε γειτονιά, στην οποία ζουν μόνον Αφρο-Αμερικανοί.

Η σειρά βασίζεται στη ζωή του θεατρικού συγγραφέα Ντέιβιντ Τάλμπερτ, ο οποίος γράφει το σενάριο και συμμετέχει στην παραγωγή.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα είναι εκτελεστικός παραγωγός μέσω της εταιρείας του, SpringHill Entertainment, μαζί με τον συνέταιρό του, Μάβερικ Κάρτερ και την Γιούνιον. Η Warner Bros. Television έχει αναλάβει την παραγωγή.

Επιπλέον ο ΤΖέιμς αναδείχθηκσε σε "βασιλιά του αθλητισμού" στο θεματικό τεύχος του περιοδικού GQ.

"Το αγόρι από το Άκρον είναι ο μεγαλύτερος εν ζωή αθλητής σύμφωνα με τους φίλους μου στο GQ. Νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτή την όμορφη κίνηση από την πλευρά τους. Είτε είμαι, είτε δεν είμαι θέλω να είμαι έμπνευση σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ καθώς δοξάζω τον πλανήτη Γη! Σε ευχαριστώ GQ! #StriveForGreatness" έγραψε ο ίδιος στο Facebook του.

Περισσότερα τρίποντα εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ