ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αvengers: μόνο ο Τζέιμς Κάμερον δεν ήταν στο κόκκινο χαλί των υπερηρώων

Αvengers: μόνο ο Τζέιμς Κάμερον δεν ήταν στο κόκκινο χαλί των υπερηρώων

"Ελπίζω ο κόσμος να βαρεθεί σύντομα τις περιπέτειες τους" είπε ο Τζέιμς Κάμερον για τη σειρά ταινιών που βασίζονται στους χαρακτήρες των comic της Marvel.

"Όχι ότι δεν μου αρέσουν οι ταινίες. Απλά, ελάτε παιδιά, υπάρχουν και άλλες ιστορίες να ειπωθούν πέρα των ανδρών χωρίς οικογένειες που αψηφούν τον θάνατο για δύο ώρες και καταστρέφουν πόλεις στο ενδιάμεσο" πρόσθεσε ο δημιουργός των Τιτανικού και Avatar σε ακόμη μια επίθεση στο κινηματογραφικό είδος που επελαύνει στις σκοτεινές αίθουσες -το ίδιο είχε κάνει και για την ταινία Wonder Woman κάποιους μήνες πριν.

O Κάμερον είναι μόνος του σε αυτή την "αντίσταση" απέναντι στη φρενίτιδα των ταινιών που καθιερώνουν τη Marvel ως μια υπερδύναμη των εισιτηρίων.

Η ταινία που κάνει πρεμιέρα στις 26 Απριλίου είναι ακόμη ένα μεγάλο στοίχημα των studio που θέλουν να φέρουν από 175 έως 200 εκατομμύρια δολάρια στα ταμεία το πρώτο σαββατοκύριακο του Avengers: Infinity War.

Στην πρεμιέρα στο Λος Άντζελες όλο το cast έδωσε το παρών με τους φανατικούς θιασώτες των περιπετιών των Εκδικητών να δίνουν μάχες για ένα selfie με τους ήρωες της ζωής τους.

Από τον Ρόμπερτ Ντάουνι τζούνιο στη Γκουίνεθ Πάλτρου, Ζόι Σαλντάνα, Τομ Χόλαντ, Μαρκ Ράφαλο αλλά και τον δημιουργό τους, τον Σταν Λι όλη η οικογένεια των υπερηρώων βρέθηκε σε ένα κόκκινο χαλί γεμάτο A-listers και όσους τους ακολουθούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ