ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζάρεντ Λέτο όπως Χιού Χέφνερ: Δύο playboy στη μεγάλη οθόνη

Τζάρεντ Λέτο όπως Χιού Χέφνερ: Δύο playboy στη μεγάλη οθόνη

Υπερασπιζόμενο ότι όλα είναι timing το Χόλιγουντ φέρνει ξανά τον Χιου Χέφνερ στη ζωή με τον Τζάρεντ Λέτο να ενσαρκώνει τον αμφιλεγόμενο επαγγελματία Playboy.

O Λέτο μοιάζει σωστή επιλογή για τη βιογραφική κινηματογραφική ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Μπρετ Ράτνερ.

Ο ιδρυτής του Playboy πέθανε στις 27 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 91 χρόνων και πριν πεθάνει είχε δώσει τις ευλογίες του για να γυριστεί η ταινία καθώς είχε δηλώσει ότι "τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και γίνεται πολλή συζήτηση για να γυριστεί μία ταινία βασισμένη στη ζωή μου. Πιστεύω ότι πλέον έχουν βρεθεί οι τέλειοι συνεργάτες και ανυπομονώ να δω το αποτέλεσμα...".

"O Τζάρεντ είναι παλιός φίλος. Όταν άκουσε ότι πήρα τα δικαιώματα για την ιστορία του Χεφ, μου είπε: 'θέλω να παίξω το ρόλο αυτό'. Και πραγματικά πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει. Είναι ένας από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς του σήμερα" είπε ο Ράτνερ.

Ο Χέφνερ εγκαινίασε το Playboy το 1953 με εξώφυλλο την Μέριλιν Μονρόε, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Η κηδεία του έγινε το Σάββατο σε μια σεμνή τελετή, στην οποία παραβρέθηκαν μόνο μέλη της οικογένειάς του, και ο τάφος του είναι δίπλα στον δικό της.

Αίτια θανάτου

Σύμφωνα με τη Daily Mail που επικαλείται το πιστοποιητικό θανάτου του Χιου Χέφνερ, ο ιδρυτής του Playboy από καρδιακή ανεπάρκεια, σηψαιμία και εκτεταμένη μόλυνση από το επιθετικό βακτήριο e-coli.

Aκόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί από που και πώς ο Χέφνερ μολύνθηκε από το βακτήριο που είναι ανθεκτικό σε φαρμακευτική αγωγή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ