ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζούλια Ρόμπερτς: Δείτε την star να διακωμωδεί την καριέρα της σε 9 λεπτά και κάτι

Τζούλια Ρόμπερτς: Δείτε την star να διακωμωδεί την καριέρα της σε 9 λεπτά και κάτι

Η διάσημη 49χρονη star Τζούλια Ρόμπερτς ήταν η καλεσμένη στην εκπομπή "The Late Late Show" του Τζέιμς Κόρντεν. Στην εμφάνιση της απέδειξε ότι μπορεί να υπήρξε ένα "κακομαθημένο βρωμόπαιδο" στο παρελθόν, όμως σήμερα είναι μια ντίβα του Χόλιγουντ με αυτοσαρκασμό. 

Συμμετέχοντας στο video η Ρόμπερτς θυμήθηκε μερικές από τις πιο σπουδαίες στιγμές στην πολυετή καριέρα της διακωμωδώντας τες με τη βοήθεια του κωμικού και οικοδεσπότη της εκπομπής Κόρντεν.

Από το "Notting Hill" στα "Runaway Bride", "Steel Magnolias", "Charlie Wilson's War", "Mystic Pizza", "Pretty Woman", "Hook", "Erin Brockovich", "The Pelican Brief" και "Sleeping With the Enemy".

Στο clip ο Κόρντεν υποδύεται τον Τζορτζ Κλούνεϊ, συμπρωταγωνιστή της Ρόμπερτς στα "Oceans 11" & "Oceans 12" και το clip έχει γίνει viral γιατί αν μπορείς να κάνεις αναδρομή σε μια καριέρα δεκαετιών μέσα από 25 ταινίες σε ένα video παρωδία, έχεις κάνει κατόρθωμα.

julia

Η Ρόμπερτς θα αποδείξει αν έχει ακόμη τη δύναμη να φέρει εισιτήρια στις αίθουσες με τη νέα ταινία της "Wonder".

H ταινία, βασισμένη στο ομώνυμο best-seller του R.J. Palacio αφηγείται την περιπέτεια του 11χρονου Auggie που έχει γεννηθεί με δυσπλασία στο πρόσωπο. Η εμφάνιση του στο δημόσιο σχολείο προκαλεί αντιδράσεις και ο πανέξυπνος, ιδιαίτερος πιτσιρικάς οπλίζεται με καλοσύνη για να δείξει ότι η ομορφιά είναι μια ιδέα. H Ρόμπερτς έχει δίπλα της τον Τζέισον Τρέμπλει που εντυπωσίασε με την ερμηνεία του στο βραβευμένο με Όσκα "Room".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ