ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κλίντον, Ομπάμα, Κάρτερ, Μπους: Οι πρόεδροι των ΗΠΑ ενωμένοι για καλό σκοπό

Κλίντον, Ομπάμα, Κάρτερ, Μπους: Οι πρόεδροι των ΗΠΑ ενωμένοι για καλό σκοπό

Οι πρόεδροι των ΗΠΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Τζίμι Κάρτερ, Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, Μπίλ Κλίντον, Τζορτζ Μπους ο νεότερος και Μπαράκ Ομπάμα θα βρεθούν στα τέλη Οκτωβρίου στο Τέξας στη μουσική σκηνή μαζί με τους μουσικούς για μια συναυλία υπέρ των θυμάτων των κυκλώνων που έχουν πλήξει τις τελευταίες εβδομάδες τις ΗΠΑ.

Οι πέντε εν ζωή πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ θα δώσουν το "παρών" στις 21 Οκτωβρίου στο Reed Arena που βρίσκεται μεταξύ του Χιούστον και του 'Οστιν στο Τέξας.

Το συγκρότημα των Γκάτλιν Μπράδερς, ο Λάιλ Λόβετ, ο Σαμ Μουρ και η Γιολάντα 'Ανταμς περιλαμβάνονται στους καλλιτέχνες που θα μετάσχουν στη φιλανθρωπική συναυλία.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε αργά χθες, ο Τζορτζ Μπους ο νεότερος ευχαρίστησε όλους τους καλλιτέχνες που προσφέρουν τον χρόνο τους και το ταλέντο τους για να βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση στο Τέξας, στη Φλόριντα και στα νησιά της Καραϊβικής.

Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν στο ταμείο που ιδρύθηκε τον περασμένο μήνα από τους τρεις Δημοκρατικούς και τους δύο Ρεπουμπλικανούς που διετέλεσαν πρόεδροι επί οκτώ θητείες συνολικά και ήταν ένοικοι του Λευκού Οίκου επί 32 χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ