ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

To Game of Thrones αποθεώνει την Ελλάδα: Μετά τον Τζον Σνόου και η Καλίσι στις Κυκλάδες

To Game of Thrones αποθεώνει την Ελλάδα: Μετά τον Τζον Σνόου και η Καλίσι στις Κυκλάδες

Αγέρωχη απέναντι στα στοιχεία της φύσης και την κακοκαιρία ως βρετανή Μητέρα των Δράκων η Εμίλια Κλαρκ (Emilia Clarke) που υποδύεται την απόγονο της δυναστείας των Ταργκάριεν στο δημοφιλές Game of Thrones συνεχίζει ότι είχε ξεκινήσει ο Κιτ Χάρινγκτον (ή αλλιώς Τζον Σνόου) τον Μάιο. Τις διακοπές στις Κυκλάδες μιας ιδανικής για τουρισμό Ελλάδας. 

Η Εμίλια Ίζαμπελ Γιουφίμια Ρόουζ Κλαρκ κάνει διακοπές στη χώρα μας εν πλω και το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στη Μύκονο, όπως ανακοίνωσε μέσω Ιnstagram.

Η ηθοποιός δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία από τις διακοπές της στην Ελλάδα, στην οποία εμφανίζεται πάνω σε σκάφος. Η φωτογραφία έχει hashtag #greciangoodnesstomaketheheartroar.

https://www.instagram.com/p/p

"Έτσι πρέπει να είναι η ευτυχία" έγραψε. "Ο κόσμος εξαφανίζεται όταν μπαίνεις σε αυτή".

https://www.instagram.com/p/p

Πριν από λίγους μήνες τη χώρα μας επισκέφθηκαν δύο ακόμη πρωταγωνιστές της δραματικής σειράς φαντασίας που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, ο Κιτ Χάρινγκτον και η Ρόουζ Λέσλι.

https://www.instagram.com/p/p

Οι δύο αρραβωνιασμένοι πλέον πρώην συμπρωταγωνιστές της σειράς βρέθηκαν στην Σπέτσες την Πρωτομαγιά του 2017 και συνέχισαν την περιοδεία τους στις Κυκλάδες και τον Αργοσαρωνικό με την Ύδρα και τη Σαντορίνη να είναι δύο από τους σταθμούς τους ενός πολύ Ελληνικού καλοκαιριού.

https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p

Εν τω μεταξύ στο Γουέστερος

Επιπλέον η Καλίσι πρόσφατα κουρεύτηκε. Αυτό ίσως δεν είναι σπουδαία πληροφορία αν δεν λάβει κανείς υπόψη του το σχόλιο του Vanity Fair για αυτή τη δραστική αλλαγή στην εικόνα της Μητέρας των Δράκων.

"Αν η Καλίσι αποχωρίζεται την κώμη της μετά από εφτά κύκλους αυτό σημαίνει δραστική αλλαγή στην εξέλιξη του ρόλου της. Μήπως αυτό σημαίνει ότι πενθεί κάποιον αγαπημένο της; Μήπως η τελική μάχη στην οποία θα λάβει μέρος η Θυελλογέννητη δεν επιτρέπει μπούκλες και περίτεχνα χτενίσματα;"

Οι φανατικοί του GoT βλέπουν στη νέα κοντοκουρεμένη Καλίσι μια άλλη Σέρσεϊ Λάνιστερ -η βασίλισσα του Κινγκς Λάντινγκ έχει κόψει τα μαλλιά της μετά από το θάνατο των απογόνων της. Το τι μπορεί ίσως να σημαίνει το νέο κεφάλι της Καλίσι θα αποκαλυφθεί σε αρκετούς μήνες από τώρα -μάλλον το 2019...

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ