ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Άνιστον: Δωρεά 1 εκατ. δολαρίων στους πληγέντες από τον τυφώνα στο Πουέρτο Ρίκο

Τζένιφερ Άνιστον: Δωρεά 1 εκατ. δολαρίων στους πληγέντες από τον τυφώνα στο Πουέρτο Ρίκο
EPA/ANDREW COWIE

Η ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον προέβη σε δωρεές ενός εκατομμυρίου δολαρίων ώστε να ενισχύει τις προσπάθειες για την ανακούφιση των πληγέντων από τον τυφώνα Μαρία στο Πουέρτο Ρίκο.

Πιο συγκεκριμένα, δώρισε 500.000 δολάρια στον Ερυθρό Σταυρό και άλλα $500.000 στο Ίδρυμα Ricky Martin, με τον Πορτορικανό τραγουδιστή της ποπ, Ricky Martin, να την ευχαριστεί μέσω Twitter για το γενναιόδωρο ποσό.

«Τζένιφερ Άνιστον είσαι καταπληκτική. Σ’ ευχαριστούμε που δώρισες 500 εκ. δολάρια στο Ίδρυμα για την ανακούφιση του Πουέρτο Ρίκο #PuertoRico relief fund. Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Σώζεις τις ζωές μας Τζεν» έγραψε ο τραγουδιστής.

Το Ίδρυμα Ricky Martin έχει συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια για τους πληγέντες από τον καταστροφικό τυφώνα. Ο Άλεκ Μπάλντουιν και ο Λεονάρντο ντι Κάπριο έχουν κάνεις επίσης δωρεές.

«Αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται το Πουέρτο Ρίκο. Τέσσερα εκατομμύρια Αμερικανοί πολίτες 16 μέρες μετά, εξακολουθούν να μην έχουν ηλεκτρικό ρεύμα, φάρμακα, νερό, βρεφικά γάλατα και πάνες» ανέφερε ο Martin.

https://www.instagram.com/p/p

«Οι άνθρωποι πεθαίνουν. Μίλησα σε θύματα που έπρεπε να θάψουν τους συγγενείς τους στην πίσω αυλή γιατί δεν είχαν κανέναν να τους βοηθήσει μετά από σχεδόν 10 ημέρες. Είναι ένας εφιάλτης» δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής στο περιοδικό People.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ