ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Rihanna: Η «βασίλισσα» των Μπαρμπέιντος τώρα και ...οδός

Rihanna: Η «βασίλισσα» των Μπαρμπέιντος τώρα και ...οδός
FACEBOOK/Rihanna

Σχεδιάστρια μόδας, φιλάνθρωπος, τραγουδίστρια, ακτιβίστρια και περίπου τα πάντα η Rihanna έχει καθιερώσει την πατρίδα της και υπερασπίζεται την εξωτική καταγωγή της με τολμηρές δημόσιες εμφανίσεις της κάθε χρόνο στο καρναβάλι των νησιών Mπαρμπέιντος που γεμίζουν τις παιδικές της μνήμες. 

Σήμερα πλέον η άτυπη βασίλισσα των νησιών Μπαρμπέιντος, για κάποιους πιο γνωστή και από αυτά, η Rihanna απολαμβάνει τιμές από τις αρχές της χώρας.

Στις 30 Νοεμβρίου, προς τιμήν της τραγουδίστριας της R&B και ποπ μουσικής και σχεδιάστριας μόδας Rihanna και ανήμερα της Ημέρας Ανεξαρτησίας των Νήσων Μπαρμπέιντος στην Καραϊβική (ανεξαρτησία από το Ηνωμένο Βασίλειο το 1966) η οδός Γουέστμπουρι Νιου Ροντ θα μετονομαστεί σε οδός Rihanna.

Η τραγουδίστρια μεγάλωσε στην πρωτεύουσα των Μπαρμπέιντος, Μπριτζτάουν στην οδό Γουέστμπουρι.

Μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, αφού υπέγραψε συμβόλαιο με την Def Jam Recordings το 2005, αν και διατηρεί ένα διαμέρισμα στο πολυτελές συγκρότημα One Sandy Lane στα νησιά Μπαρμπέιντος.

rihanna carna

Το υπουργείο Τουρισμού της χώρας ανακοίνωσε, σύμφωναμε δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας Nation News, στις 13 Οκτωβρίου τη μετονομασία της οδού.

Η Rihanna αναμένεται να παραστεί στην τελετή ονοματοδοσίας στις 30 Νοεμβρίου, αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη αναγνώριση της προσφοράς της στην πατρίδα της. Η Rihanna το 2008 ανακηρύχθηκε επίτιμη πρέσβειρα Νεολαίας και Πολιτισμού από τον τότε πρωθυπουργό, Ντέιβιντ Τόμσον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ