ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζούλια Ντρέιφους: δείτε το πρώτο αστείο selfie της μετά τη διάγνωση με καρκίνο μαστού

Τζούλια Ντρέιφους: δείτε το πρώτο αστείο selfie της μετά τη διάγνωση με καρκίνο μαστού
REUTERS/Mike Blake

Η βραβευμένη με Emmy, κωμική ηθοποιός, Τζούλια Λούις Ντρέιφους αντιμετωπίζει με χιούμορ την πάλη της με τον καρκίνο του μαστού στο πρώτο selfie μετά την ανακοίνωση της ότι είναι καρκινοπαθής. 

Η 56χρονη ηθοποιός, διάσημη για τον ρόλο της Σελίνα Μάγιερ, πρόεδρου των ΗΠΑ, στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά "Veep", ανακοίνωσε λίγο καιρό πριν με ανάρτησή της στο Twitter ότι "1 στις 8 γυναίκες διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού. Σήμερα, είμαι εγώ".

Σχεδόν ένα μήνα μετά η πολυβραβευμένη ηθοποιός της κωμωδίας "Veep" του HBO δημοσίευσε το πρώτο πορτρέτο της μετά τις χημειοθεραπείες.

"Χημειοθεραπεία #2: φινίτο. Δεν κοροϊδευόμαστε εδώ πέρα" έγραψε έχοντας ένα ψεύτικο μουστάκι πάνω χείλος της ως άλλος gangsta κατά του κακού. Η Ντρέιφους ευχαριστεί τους συμπρωταγωνιστές της στη σειρά που υπήρξαν "ξεκαρδιστικοί και μια αξιαγάπητη έμπνευση" για να παλέψει με χιούμορ με τον καρκίνο του μαστού και γράφει στίχους από το κομμάτι της Κέιτι Πέρι "Roar".

https://www.instagram.com/p/p

Η Ντρέιφους βρυχάται

2017 09 28T174321Z 711289347 RC1D07A8A6A0 RTRMADP 3 PEOPLE JULIALOUISDREYFUS

REUTERS/Lucy Nicholson

"Τα καλά νέα είναι ότι έχω την λαμπρότερη ομάδα συμπαράστασης στο πλευρό μου και οικογένεια και φίλους που με φροντίζουν αλλά και φανταστική ασφαλιστική κάλυψη μέσω του συνδικάτου μου. Τα άσχημα νέα είναι ότι δεν έχουν όλες οι γυναίκες αυτήν την τύχη. Επομένως ας πολεμήσουμε όλους τους καρκίνους και να καταστήσουμε την παροχή ιατροφαρμακευτικής κάλυψης παγκοσμίως μια πραγματικότητα» έγραψε η Ντρέιφους.

Φέτος η Τζούλια Λούις Ντρέιφους βραβεύτηκε με το έκτο κατά σειρά Emmy για την ερμηνεία της ως επικεφαλής του αμερικανικού κράτους, μια επίδοση ρεκόρ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ