Τζέραρντ Μπάτλερ: Ξυρίζεται για πρώτη φορά μέσα σε ένα χρόνο και νιώθει κατάθλιψη (vid)
Ο κινηματογραφικός "Λεωνίδας" Τζέραρντ Μπάτλερ έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τις τρίχες στο πρόσωπο του.
Ο σκωτσέζος Τζέραρντ Μπάτλερ δεν έχει ξυριστεί εδώ και ένα χρόνο για επαγγελματικούς λόγους -η τελευταία φορά που άγγιξε ξυράφι είναι τον Δεκέμβριο του 2016- και απαθανάτισε τη στιγμή που απελευθερώθηκε από τα γένια του στην κάμερα του smartphone.
O Mπάτλερ ανάρτησε την "περιπέτεια" του στο Instagram.
"Πως να το πω αυτό; Να πω ότι ξυρίζομαι; Ξυρίζω την γενειάδα που έχω σχεδόν ένα χρόνο στο πρόσωπο μου" είπε.
"Νιώθω κατάθλιψη. Επιπλέον πρέπει να κουρευτώ αλλά πρώτα πρέπει να κόψω τη γενειάδα μου για τις ανάγκες φωτογράφησης στα πλαίσια προώθησης της νέας μου ταινίας 'Hunter Killer'. Την έχω στη ζωή μου από τον προηγούμενο Δεκέμβριο" λέει.
"Νιώθω πραγματικά λυπημένος".
"Πως κρατάω τη μηχανή ξυρίσματος; Την πάω προς τα κάτω;" αναρωτήθηκε στην κάμερα τρολάροντας την περιπέτεια του στον κόσμο του αντρικού grooming.
Έχοντας πλέον ολοκληρώσει την αποστολή του ο Μπάτλερ αναφώνησε: "Ω Θεέ μου! Ααα! Ω, όχι! Θεέ μου, κοίτα τα. Πέφτουν, πέφτουν, πέφτουν" είπε καθώς οι τρίχες του αποχαιρετούσαν τον "ξενιστή" τους περίπου ένα χρόνο μετά.
SPONSORED
Πανελλήνιες εξετάσεις 2026: Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για τους υποψηφίους
01:00
Κρήτη: Τρομοκρατικό χτύπημα σε ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο φέρεται να ετοίμαζε ο 37χρονος Παλαιστίνιος
00:45
Επεκτείνεται σε κομμωτήρια, καθαριστές, νοσοκομεία η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
00:30
Από τη διπλωματία του πολέμου, στο γήπεδο: Θρίλερ με τις βίζες μελών της Εθνικής Ιράν στο Moυντιάλ
23:57