ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Kαρντάσιαν: χρυσό συμβόλαιο 150 εκατομμυρίων τις καθιερώνει ως βασίλισσες της reality tv

Kαρντάσιαν: χρυσό συμβόλαιο 150 εκατομμυρίων τις καθιερώνει ως βασίλισσες της reality tv

"H oικογένεια αυτή θα μας στοιχειώσει" έγραψαν χρήστες των κοινωνικών δικτύων ως σχόλιο στο ρεπορτάζ του Variety. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα οι Καρντάσιαν και οι τηλεοπτικές τους περιπέτειες θα είναι στον τηλεοπτικό αέρα για τουλάχιστον πέντε χρόνια ακόμη. Όσο ακριβώς xρειάζεται για να προετοιμαστούν οι επόμενοι Καρντάσιαν που έρχονται μαζικά -μόλις μέσα στο 2018 τρεις από τις αδελφές Καρντάσιαν-Τζένερ θα γεννήσουν απογόνους με το "Keeping Up With The Kardashians" να μοιάζει με φάρμα τηλεοπτικών star.

Όπως γράφουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης η οικογένεια Καρντάσιαν υπέγραψε πενταετές νέο συμβόλαιο με το τηλεοπτικό δίκτυο Ε!News για τη συνέχεια του ριάλιτι "Keeping up with the Kardashians" για πέντε σεζόν ακόμα για 150 εκατομμυρία δολαρία.

Η συμφωνία, η οποία είναι η μεγαλύτερη που έχει υπογραφεί για ριάλιτι εκπομπή, σημαίνει ότι οι Καρντάσιαν θα συνεχίσουν τα γυρίσματα τουλάχιστον μέχρι το 2019.

Με το νέο συμβόλαιο η οικογένεια αύξησε κατά πολύ την αμοιβή της σε σύγκριση με αυτό που είχαν υπογράψει το 2015 και το οποίο έφτανε τα 100 εκατ. δολάρια.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του Page Six τα μέλη της οικογένειας ξεκίνησε τα γυρίσματα της 15ης σεζόν τη Τρίτη.

kardashian jenners hollywood reporter cover gallery

Το ποσό αυτό όπως λέει η ιστοσελίδα, θα το μοιραστούν τα μέλη της οικογένειας χωρίς να είναι σαφές για το πώς θα γίνει αυτό. Όλα αποφασίζονται από τον εγκέφαλο της συμμορίας ΚΚ, Κρις Τζένερ που είναι ξανθιά.

https://www.instagram.com/p/p

Η Καρντάσιαν βρίσκει τα selfie ξεπερασμένα

Αλλάζοντας στάση απέναντι στο όπλο της που την καθιέρωσε, το φακό και την πόζα η βασίλισσα των selfies, Κιμ Καρντάσιαν δηλώνει ότι αν έπρεπε να αποχωριστεί μια online συνήθεια, αν έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στο Snapchat και τα selfies θα προτιμούσε το πρώτο.

"Θα προτιμούσα να μην αναρτήσω ποτέ ξανά selfie. Ναι.. Νιώθω πως οι selfies ήταν trendy πριν από μερικά χρόνια" δήλωσε ως μεγάλη αλήθεια μιας παλιακιάς, selfie ζωής.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ