ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Kόρι Φέλντμαν: Ζητάει βοήθεια & προστασία για να αποκαλύψει το κύκλωμα παιδοφιλίας του Χόλιγουντ

Kόρι Φέλντμαν: Ζητάει βοήθεια & προστασία για να αποκαλύψει το κύκλωμα παιδοφιλίας του Χόλιγουντ

Με ανάρτηση του ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα παιδιά-θαύματα του Χόλιγουντ, ο Κόρι Φέλντμαν, αποκάλυψε την πρόθεση του να ξεσκεπάσει το κύκλωμα των παιδόφιλων του Χόλιγουντ. "Θέλω να φέρω στο φως όλα όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος που τον κυριαρχούν διεστραμμένοι και παιδόφιλοι" λέει και ζητάει 12 μήνες και 10 εκατομμύρια δολάρια -φοβισμένος αλλά και αποφασισμένος να εκμεταλλευθεί τη συζήτηση γύρω από τα "αρπακτικά" που ξεκίνησε με το σκάνδαλο Γουάινσταϊν.

"Πιστεύω ότι μπορώ να ξεσκεπάσω και να καταστρέψω τουλάχιστον ένα κύκλωμα παιδόφιλων που γνωρίζω από τότε που ήμουν παιδί" λέει στο διάρκειας έξι λεπτών, βαθιά ενοχλητικό με όσα αποκαλύπτει, video.

"Μπορώ να ονοματίσω τουλάχιστον έξι από αυτούς στη στιγμή, ο ένας μάλιστα είναι εξαιρετικά ισχυρός ακόμη και σήμερα. Επίσης μπορώ να αποδείξω τη σχέση του κυκλώματος των παιφόφιλων με ένα μεγάλο κινηματογραφικό studio" συμπληρώνει.

Ο Φέλντμαν έχει μιλήσει ανοικτά στο παρελθόν για τη σεξουαλική κακοποίηση στο Χόλιγουντ εις βάρος παιδιών ενώ έχει αποκαλύψει στο The Hollywood Reporter ότι ο φίλος του Corey Haim έπεσε θύμα βιασμού από ενήλικα επαγγελματία του Χόλιγουντ όταν ήταν 11 ετών.

"Θέλω πάρα πολύ να αποκαλύψω ποιοί είναι" είχε τονίσει.

Ο Φέλντμαν ξεκίνησε την καμπάνια για τη σταυροφορία του "Corey Feldman's TRUTH Campaign" στην πλατφόρμα του Indiegogo.

"Ακριβώς όπως συμβαίνει με όλα τα θύματα, με έκαναν να νιώθω άβολα, να με υποτιμούν και να με παρερμηνεύουν. Όλα αυτά επειδή ξέρουν ότι γνωρίζω τι πραγματικά συμβαίνει. Και δεν είμαι ο μόνος" λέει.

Ο Φέλντμαν έχει πρωταγωνιστήσει στο Χόλιγουντ και ήταν στο cast του "Lost Boys" και δήλωσε ανοικτά ότι φοβάται για τη ζωή του καθώς υπάρχουν συμφέροντα που θέλουν να τον φιμώσουν.

Το ντοκιμαντέρ για την παιδοφιλία στο Χόλιγουντ "Αn Open Secret" έχει φέρει στο φως το κύκλωμα των διεστραμμένων ήδη από το 2014.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ