ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέβιν Σπέισι: απολογείται για σεξουαλική παρενόχληση & αποκαλύπτει τη σεξουαλική του ταυτότητα

Κέβιν Σπέισι: απολογείται για σεξουαλική παρενόχληση & αποκαλύπτει τη σεξουαλική του ταυτότητα
Ο Κέβιν Σπέισι με τη Ντόλι Πάρτον & Τζέιν Φόντα στα EMMY Twitter@KevinSpacey

Ο Kέβιν Σπέισι των δύο Όσκαρ και του House of Cards απάντησε στην κατηγορία σεξουαλικής παρενόχλησης και αποκάλυψε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις σε μία μόλις ανάρτηση του.

Μετά από την εξομολόγηση του ηθοποιό Άντονι Ραπ ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον 58χρονο ηθοποιό τριάντα χρόνια πριν ο Σπέισι απολογήθηκε στο συνάδελφο του αναφέροντας ότι είναι τρομοκρατημένος από τις κατηγορίες εναντίον του.

Όπως λέει ο 46χρονος σήμερα Ραπ, ο Σπέισι περίμενε να φύγουν όλοι οι καλεσμένοι, τον κάλεσε στο υπνοδωμάτιο του και προσπάθησε να προχωρήσει σε περιπτύξεις μαζί του. Ο Ραπ θυμάται ότι ήταν πολύ μεθυσμένος, τον έσπρωξε κι έφυγε.

Στην ανάρτηση του ο Σπέισι απολογήθηκε για το τραύμα που προκάλεσε ενώ πρόσθεσε ότι έφτασε ο καιρός "να ξεκαθαρίσει θέματα για την προσωπική του ζωή".

"Ειλικρινά δεν θυμάμαι το περιστατικό, πρέπει να συνέβη 30 χρόνια πριν. Αλλά αν συμπεριφέρθηκα έτσι οφείλω την πιο ειλικρινή μου συγγνώμη για την ανάρμοστη, μεθυσμένη συμπεριφορά μου και λυπάμαι για όλα όσα αναγκάστηκε να κουβαλάει μέσα του όλα αυτά τα χρόνια" γράφει.

"Όπως γνωρίζουν οι κοντινοί μου άνθρωποι είχα στη ζωή μου σχέσεις και με άντρες και με γυναίκες. Τώρα έχω επιλέξει να ζήσω ως ομοφυλόφιλος. Μετά από αυτή την ειλικρινή παραδοχή θα επανεξετάσω τη δική μου συμπεριφορά" πρόσθεσε ο δύο φορές νικητής στα Όσκαρ Σπέισι.

Ο Ραπ εξομολογήθηκε ότι πάλεψε πολύ και με πολλούς δαίμονες στη ζωή και την καριέρα του ενώ έχει εξομολογηθεί το περιστατικό ήδη από το 2001 στο περιοδικό "Advocate" όπου όμως δεν σημοσιοποιήθηκε το όνομα του Σπέισι.

Ο Ραπ είπε ότι προχώρησε σε αυτή τη δημόσια καταγγελία μετά την επιδημία αποκαλύψεων σεξουαλικής παρενόχλησης και επίθεσης στους κύκλους της βιομηχανίας του θεάματος που ξεκίνησαν μετά τις αποκαλύψεις των New York Times για τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ