ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σκάρλετ Γιοχάνσον: μαθαίνει για το θάνατο των προγόνων της από Ναζί & θρηνεί (vid)

Σκάρλετ Γιοχάνσον: μαθαίνει για το θάνατο των προγόνων της από Ναζί & θρηνεί (vid)

Η Σκάρλετ Γιόχανσον έμαθε για το παρελθόν της με τον πιο δραματικό τρόπο. Η χολιγουντιανή ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή του Χένρι Λούις Γκέιτς Τζ. "Finding Your Roots" και δάκρυσε μπροστά στην κάμερα καθώς έμαθε τη σκληρή μοίρα των προγόνων της που πέθαναν σε γκέτο της Πολωνίας κατά τη διάκρεια της ναζιστικής εισβολής.

"Δεν μπορούσα να φανταστώ τη φρίκη. Είναι τόσο τρελό που ξεπερνάει τη φαντασία" είπε η 32χρονη ηθοποιός χωρίς να μπορεί να κρατήσει τα δάκρυα της.

"Αυτό είναι λυπηρό" είπε μετά την ανάγνωση του πιστοποιητικού. "Είχα υποσχεθεί ότι δεν θα κλάψω, αλλά μου είναι πολύ δύσκολο" πρόσθεσε.

Ο προπάππος της, που ήταν εβραϊκής καταγωγής δούλευε σε μπακάλικο στη Νέα Υόρκη, ενώ ο αδελφός του, μαζί με την οικογένειά του πέθαναν σε γκέτο.

Η ανακάλυψη αυτή έκανε την Γιόχανσον να νιώσει ότι συνδέεται περισσότερο με το παρελθόν της. "Με κάνει να αισθάνομαι πιο βαθιά συνδεδεμένη με αυτήν την πλευρά της οικογένειάς μου. Δεν το περίμενα αυτό" είπε.

Στο νέο επεισόδιο του "Finding Your Roots" που διανύει την τέταρτη τηλεοπτική του περίοδο, η Σκάρλετ Γιόχανσον θα μάθει επίσης για τις ρίζες του Δανού πατέρα της.

scar

H μητέρα της τρίχρονης Ρόουζ, Γιόχανσον, είναι και επίσημα ελεύθερη καθώς το διαζύγιο της από τον Γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac οριστικοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο.

Πλέον η πιο εμπορική ηθοποιός όλων των εποχών απολαμβάνει τον έρωτα με τον Κόλιν Τζοστ, έναν από τους πολλούς ταλαντούχους συντελεστές του "Saturday Night Live!". Οι Γιόχανσον και τζοστ είναι μαζί από την άνοιξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ