ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπρους Γουίλις-Γκουίνεθ Πάλτροου-Καρντάσιαν: οι stars διεκδικούν το θρόνο του Halloween

Μπρους Γουίλις-Γκουίνεθ Πάλτροου-Καρντάσιαν: οι stars διεκδικούν το θρόνο του Halloween

Το Halloween (Χάλογουιν) δίνει κάθε χρόνο αφορμή για απίθανες, πολλές μεταμορφώσεις. Φέτος η star που η Αμερική λατρεύει να μισεί, Γκούινεθ Πάλτροου, απέδειξε ότι έχει πολύ και δη μαύρο χιούμορ και διεκδικεί το θρόνο της βασίλισσας που παρωδεί τον τρόμο.

Επιστρέφοντας 22 χρόνια πίσω όταν συμπρωταγωνιστούσε με τον τότε σύντροφο της Μπραντ Πιτ και τον Κέβιν Σπέισι στο εφιαλτικό "Se7en" του Ντέιβιντ Φίντσερ η Πάλτροου φόρεσε στο κεφάλι της το πακέτο που στο φινάλε της ταινίας έκρυβε μια δραματική κατάληξη...

Έχοντας τον σύντροφο της Brad Falchuk δίπλα της η Πάλτροου κατάφερε να μονοπωλήσει κάθε άλλη ανάρτηση από διάσημους που προσπαθούν απεγνωσμένα να γίνουν οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες του εμπορεύσιμου τρόμου, της γιορτής του γκροτέσκου που λέγεται Halloween.

https://www.instagram.com/p/p

Άλλοι διάσημοι που συμμετέχουν στο πανηγύρι των μεταμορφώσεων με έμπνευση και χιούμορ οι Adele, Ellie Goulding, Μπρους Ουίλις & Κιμ Καρντάσιαν.

https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p

Η ρίζα της λέξης Halloween προέρχεται από το All-hallow-even και δηλώνει την παραμονή (eve) της γιορτής των Αγίων Πάντων (All Hallows Day - All Saints Day).

Το Χάλοουιν (Halloween) συνδέεται με την υπερφυσική δραστηριότητα με πολλές πολιτιστικές παραδόσεις θεωρούν την ημέρα αυτή ως μία από τις ελάχιστες μέρες που μπορεί να επιτευχθεί επαφή με τον κόσμο των πνευμάτων καθώς και ότι είναι η μέρα που η μαγεία, και γενικότερα οποιαδήποτε δραστηριότητα που έχει να κάνει με το υπερφυσικό, είναι στο ζενίθ.

Θέλοντας να πάρει τα σκήπτρα της βασίλισσας του Halloween από τη Χάιντι Κλουμ η Καρντάσιαν ως επαγγελματίας των social media φρόντισε μάλιστα να καθιερώσει ένα άλλο hashtag.

Ενημερώνοντας τα εκατομμύρια ακολούθων της ότι θα γιορτάζει όλη την εβδομάδα το #HallowKKWeen η Καρντάσιαν θα συνεχίσει να πειραματίζεται με την γιορτή του παραλόγου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ