ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπέβερλι Χιλς: Η αστυνομία της βάζει στο στόχαστρο τα «αρπακτικά» Γουάινσταϊν-Τόμπακ

Μπέβερλι Χιλς: Η αστυνομία της βάζει στο στόχαστρο τα «αρπακτικά» Γουάινσταϊν-Τόμπακ
Imgur@alison

"Σεξουαλικές επιθέσεις που αναφέρθηκαν πρόσφατα". Ο τίτλος της ανακοίνωσης από την αστυνομία του Μπέβερλι Χιλς δείχνει την πρόθεση των αρχών να ξεκινήσει τη διενέργεια έρευνας μετά τις "πολλές μηνύσεις" που έχουν κατατεθεί σε βάρος του αμερικανού κινηματογραφικού παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινσταϊν και του σκηνοθέτη Τζέιμς Τόμπακ, που κατηγορούνται αμφότεροι για σεξουαλική κακοποίηση.

Στην ανακοίνωση με τίτλο "Σεξουαλικές επιθέσεις που αναφέρθηκαν πρόσφατα", η αστυνομία του Μπέβερλι Χιλς, κοντά στο Λος 'Αντζελες, δεν αναφέρει λεπτομέρειες για τις μηνύσεις αυτές και διευκρινίζει ότι ουδεμία πρόσθετη πληροφορία θα δοθεί σε αυτό το στάδιο της έρευνας.

Η εφημερίδα Los Angeles Times πήρε συνέντευξη από 38 γυναίκες που κατηγόρησαν τον 72χρονο Τζέιμς Τόμπακ για σεξουαλική παρενόχληση και μη συναινετικές σεξουαλικές επαφές που λάμβαναν χώρα επί δεκαετίες.

2017 11 01 1326

Η εφημερίδα κατακλύστηκε επίσης από e-mails και τηλεφωνήματα 200 και πλέον άλλων γυναικών που ανέφεραν παρόμοια περιστατικά. Οι μαρτυρίες αυτές δεν κατέστη δυνατό να εξακριβωθούν, γράφει η εφημερίδα.

Όπως ο 65χρονος μεγιστάνας του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν, και ο Τζέιμς Τόμπακ απορρίπτει τις κατηγορίες.

Εδώ όλη η λίστα των διάσημων που κατηγορούνται μέχρι σήμερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ