ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Nτάστιν Χόφμαν: νέα καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης εις βάρος του από 17χρονη - τι απαντάει

Nτάστιν Χόφμαν: νέα καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης εις βάρος του από 17χρονη - τι απαντάει
REUTERS/Luke MacGregor

Ο ηθοποιός Ντάστιν Χόφμαν είναι το νέο όνομα στη σωρεία καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση στους κύκλους του θεάματος. Την καταγγελία κάνει η συγγραφέας και αρθρογράφος Άννα Γκράχαμ Χάντερ που δούλεψε ως μαθητευόμενη δίπλα του στα γυρίσματα της ταινίας "Ο Θάνατος του Εμποράκου" όταν εκείνη ήταν 17 ετών.

Η Χάντερ με κείμενο που υπογράφει στο έγκυρο The Hollywood Reporter κατηγορεί τον 80χρονο πλέον ηθοποιό για απρεπή συμπεριφορά και για σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

"Μου ζήτησε να του κάνω μασάζ στα πόδια την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε" έγραψε στο Hollywood Reporter.

"Με φλέρταρε, με χούφτωσε στα οπίσθια και μιλούσε για σεξ. Ένα πρωϊνό πήγα στο καμαρίνι του για να του πάω το πρωϊνό του. Με κοίταξε και μου είπε: 'Σήμερα θα φάω σφιχτά αυγά και... μαλακή κλειτορίδα. Όσοι ήταν γύρω του γέλασαν. Εγώ πήγα στο μάνιο και έβαλα τα κλάματα" είπε.

"Σήμερα, στα 49 μου, καταλαβαίνω ακριβώς πως η συμπεριφορά του Ντάστιν Χόφμαν ταιριάζει απόλυτα με όλα όσα περνάνε οι γυναίκες στο Χόλιγουντ και αλλού. Ήταν ένα 'αρπακτικό', ήμουν ένα παιδί και αυτό που έκανε ήταν σεξουαλική παρενόχληση" γράφει.

hoffman hunter

O Xόφμαν και η Χάντερ στα γυρίσματα του "Θάνατου του Εμποράκου"@Anna Graham Hunter via The Hollywod Reporter

"Σέβομαι απόλυτα τις γυναίκες και νιώθω απαίσια για όλα όσα έκανα και έφεραν (σσ. την Χάντερ) σε δύσκολη θέση. Λυπάμαι. Αυτή η συμπεριφορά δεν αντιπροσωπεύει αυτό που είμαι" απάντησε ο Χόφμαν απολογούμενος για τη συμπεριφορά του.

Ο πρωταγωνιστής του Tootsie έχει κατηγορηθεί από τη Μέριλ Στριπ για επιθετική και βάναυση συμπεριφορά απέναντι της στα γυρίσματα του Κράμερ Εναντίον Κράμερ.

Διαβάστε την καταγγελία ολόκληρη εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ