ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Tζένιφερ Λόρενς: αποκαλύπτει γιατί ήταν γυμνή & μεθυσμένη στη ντουλάπα των Καρντάσιαν (vid)

Tζένιφερ Λόρενς: αποκαλύπτει γιατί ήταν γυμνή & μεθυσμένη στη ντουλάπα των Καρντάσιαν (vid)

Η Τζένιφερ Λόρενς είναι super-fan των Καρντάσιαν από πάντα ("έχω εμμονή με αυτή την οικογένεια εδώ και δέκα χρόνια" διευκρίνισε) και απέδειξε τη λατρεία της για την οικογένεια των Κ στη συνέντευξη που πήρε από την Κιμ Καρντάσιαν Ουεστ ως αντικαταστάτρια του οικοδεσπότη Τζίμι Κίμελ στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live!

Η οσκαρική ηθοποιός ανέκρινε για 18 ολόκληρα λεπτά την Καρντάσιαν και από τη μεταξύ τους συζήτηση μάθαμε ότι η Λόρενς μέθυσε και γλέντησε με τη μητέρα κάθε Καρντάσιαν, Κρις Τζένερ, σε πάρτι στο σπίτι της οικογένειας Κ.

"Πρέπει να στο εξομολογηθώ, ποτέ δεν έχω ξαναδεί τη μητέρα μου τόσο μεθυσμένη" είπε η Καρντάσιαν στη Λόρενς που έκανε την Τζένερ να επιδοθεί σε κραιπάλες με αλκόολ και παιχνίδια μόδας.

Στα πολλά highlights της συνέντευξης η Λόρενς (η πρώτη αντικαταστάτρια του Κίμελ που θα απουσιάζει από την εκπομπή λόγω της εγχείρησης καρδιάς στην οποία θα υποβληθεί ο γιος του) αποκάλυψε πως βρέθηκε γυμνή και μεθυσμένη στη ντουλάπα της Τζένερ.

"Ήπια πέντε μαρτίνι και κατέληξα γυμνή στην ντουλάπα της, αλήθεια. Το δείπνο στο σπίτι τους ξεπέρασε και τα πιο τρελά μου όνειρα. Θυμάμαι να γδύνομαι στην ντουλάπα της Κρις και να σας διατάζω να με ντύσετε" είπε ενώ εξομολογήθηκε ότι απαίτησε από τον Κάνιε Ουεστ να είναι ο προσωπικός της στιλίστας.

Η απολαυστική συζήτηση τους έχει χιούμορ όπως θα περίμενε κανείς από τη Λόρενς που αν σταματήσει ποτέ να είναι ιδανική ερμηνεύτρια του Αρονόφσκι μπορεί (και της αξίζει) να γίνει τηλεπαρουσιάστρια με δική της βραδινή εκπομπή λόγου αλα Κίμελ.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ