ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Τζάρεντ Λέτο δηλώνει ότι δεν είχε ποτέ πρόθεση να υποδυθεί τον Χιου Χέφνερ

Ο Τζάρεντ Λέτο δηλώνει ότι δεν είχε ποτέ πρόθεση να υποδυθεί τον Χιου Χέφνερ
REUTERS

Ο Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής, Τζάρεντ Λέτο και η Playboy Entertainment έβαλαν φρένο στη σχεδιαζόμενη βιογραφική ταινία για τον Χιου Χέφνερ με σκηνοθέτη τον Μπρετ Ράτνερ, καθώς και σε άλλα project με την εταιρεία του, RatPac Entertainment.

Ο Μπρετ Ράτνερ, σκηνοθέτης και παραγωγός προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο εκείνων που κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκες ηθοποιούς.

«Είμαστε βαθιά προβληματισμένοι για τις κατηγορίες εναντίον του Μπρετ Ράτνερ. Βρίσκουμε αυτό το είδος συμπεριφοράς εντελώς απαράδεκτο. Θέτουμε όλη την περαιτέρω ανάπτυξη των project μας με τη RatPac Entertainment σε αναμονή μέχρι να μπορέσουμε να εξετάσουμε την κατάσταση περαιτέρω» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Playboy Enterprises, σύμφωνα με το Deadline.

«Ο Τζάρεντ Λέτο δεν προσεγγίστηκε για ταινία με θέμα τη ζωή του Χιου Χέφνερ με σκηνοθέτη τον Μπρετ Ράτνερ, ούτε πρόκειται να συνεργαστεί μαζί του στο μέλλον» ανέφερε εκπρόσωπος του ηθοποιού.

«Τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν ήταν ανακριβή και δεν είχαν επιβεβαιωθεί από τους εκπροσώπους του» πρόσθεσε.

Τον περασμένο μήνα, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Τζάρεντ Λέτο είναι σε συζητήσεις για να υποδυθεί σε ταινία τον ιδρυτή του Playboy Χιου Χέφνερ, ο οποίος πέθανε στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπός του δήλωσε ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δεν είχε ποτέ καμία πρόθεση να αναλάβει τον ρόλο.

Ο Μπρετ Ράτνερ αρνήθηκε τις κατηγορίες μέσω του δικηγόρου του, Μάρτιν Σίνγκερ.

«Ο Μπρετ αρνείται κατηγορηματικά τις εξωφρενικές καταγγελίες σε βάρος του και είμαστε βέβαιοι ότι “το όνομά του θα καθαρίσει” μόλις σταματήσει η φρενίτιδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης και οι άνθρωποι θα μπορέσουν να αξιολογήσουν αντικειμενικά τη φύση αυτών των ισχυρισμών», αναφέρεται σε δήλωση του συνηγόρου του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ