ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Diddy: o πλουσιότερος καλλιτέχνης της hip-hop θέλει να τον φωνάζουν πλέον «Αγάπη»

Diddy: o πλουσιότερος καλλιτέχνης της hip-hop θέλει να τον φωνάζουν πλέον «Αγάπη»
Facebook@Diddy

Ο ράπερ, ηθοποιός και μουσικός παραγωγός των 800 και πλέον εκατομμυρίων σύφωνα με το Forbes θέλει να αλλάξει. Οπότε, ,ετά από χρόνια σταθερής "σχέσης" με το όνομα “Diddy,” ο Sean “Puff Daddy/Puffy/P. Diddy/Diddy” Combs επαναπροσδιορίζεται αλλάζοντας όνομα -ξανά.

"Προσευχόμουν καιρό για αυτό, τελικά κατέληξα" έγραψε στο Twitter/Facebook. "Αποφάσισα να αλλάξω το όνομα μου ακόμη μια φορά" καταλήγει.

Το νέο όνομα στο οποίο ακούει αυτός που μέχρι εχθές απαντούσε στο Diddy είναι το όνομα "Love" και πιο συγκεκριμένα "Brother Love".

Όπως είναι πασιφανές ο Love δεν θα απαντάει σε κανέναν που θα του απευθύνεται με τα ονόματα "Puffy", "Diddy", "Puff Daddy" ή οποιοδήποτε συνδυασμό των παραπάνω. Ο Love θα απαντάει μόνο στο Love και το Brother Love.

Ο Love δεν έχει αλλάξει ακόμη το λογαριασμό του στο Twitter "@diddy" και κανείς δεν ξέρει αν θα το κάνει.

O Love εξακολουθεί να είναι στην κορυφή των πλουσιότερων καλλιτεχνών της hip-hop σκηνής σύμφωνα με το περιοδικό "Forbes" με περιουσία που ανέρχεται στα 820 εκατ. δολάρια.

Ο δημοφιλής ράπερ, ηθοποιός και μουσικός παραγωγός έχει αποκτήσει την περιουσία από τη συνεχιζόμενη συνεργασία με τη βότκα Ciroc, από την επένδυση στο τηλεοπτικό δίκτυο Revolt, καθώς και μέσω της μουσικής βιομηχανίας.

Η λίστα δημοσιοποιήθηκε μία ημέρα μετά την είδηση ότι ο Diddy κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος της πρώην προσωπικής του σεφ, η οποία κινήθηκε νομικά εναντίον του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ