ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Fake News: η Jennifer Aniston δεν είναι έγκυος & ο Diddy δεν άλλαξε το όνομα του

Fake News: η Jennifer Aniston δεν είναι έγκυος & ο Diddy δεν άλλαξε το όνομα του

Η showbiz δεν είναι μόνο βουτηγμένη μέσα στην πλημμυρίδα των σεξουαλικών σκανδάλων και εκβιασμών. Με μια πιο light διάθεση κάποιοι star απασχολούν την ειδησεογραφία με tabloid ειδησάρια. Σήμερα είναι η σειρά της Τζένιφερ Άνιστον & του πιο πλούσιου καλλιτέχνη της hip-hop σύμφωνα με το Forbes Σον Kομπς να φέρουν μια πιο ελαφριά διάθεση στην βυθισμένη στην κουλτούρα βιασμού showbiz των ημερών μας. 

Δυο ημέρες μετά τη δήλωσή του ότι άλλαξε ξανά όνομα, αυτή τη φορά σε Brother Love, ο ράπερ και παραγωγός Σον Κομπς δηλώνει ότι όλα ήταν απλώς ένα αστείο.

Ο 48χρονος Κομπς -που κατά το παρελθόν είχε υιοθετήσει τα ονόματα Puffy, Diddy και Puff Daddy-- απασχόλησε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων το Σαββατοκύριακο ανακοινώνοντας στο Instagram ότι θα απαντά μόνο όταν ακούει το όνομα Brother Love. Χθες όμως ο πιο πλούσιος καλλιτέχνης της hip-hop υπαναχώρησε.

"Αστειευόμουν", δηλώνει ο Κομπς σε νέο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram. "Δεν άλλαξα το όνομά μου. Ήταν απλώς ένα από τα διάφορα alter ego μου. Ένα από τα alter ego μου είναι Love".

"Μπορείτε να με αποκαλείτε με οποιοδήποτε από τα παλαιότερα ονόματά μου. Αλλά, αν θέλετε να με αποκαλείτε Love, μπορείτε να με αποκαλείτε Love. Ωστόσο, εγώ απλώς αστειευόμουν", πρόσθεσε.

Η αρχική ανακοίνωση του Κομπς προκάλεσε φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης δημιούργησε διαμάχη στους θαυμαστές του που σημείωσαν ότι το όνομα Brother Love είχε ήδη υιοθετήσει ο Μπρους Πρίτσαρντ, πρώην αστέρας της World Wrestling Entertainment, της αμερικανικής εταιρίας ψυχαγωγίας και διοργάνωσης σόου επαγγελματικής πάλης.

"Ευχαριστώ όλους γιατί βοήθησαν τον @diddy να δει το φως! Θα ήθελα να διευκρινίσω Puffy... Σας αγαπώ", έγραψε ο Πρίτσαρντ στο Twitter μετά την μεταστροφή του Κομπς.

Ο Κομπς ίδρυσε τη δισκογραφική εταιρία Bad Boy Entertainment το 1993 και βοήθησε πασίγνωστους ράπερ να αναδειχτούν όπως ο Notorius B.I.G. Έχει επίσης την πετυχημένη σειρά Sean John με είδη ένδυσης και υπόδησης, ρολόγια και αρώματα για τον άνδρα, τα αγόρια και τα κορίτσια.

https://www.instagram.com/p/p

H Τζένιφερ Άνιστον δεν είναι έγκυος και σας ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον

Σε άλλα αστεία της ημέρας το περιοδικό New Day ισχυρίζεται ότι η Τζένιφερ Άνιστον είναι έγκυος. Αυτή είναι η πολλοστή φροά που η ελληνικής καταγωγής Ρέιτσελ του Friends είναι έγκυος ή/και υιοθετεί ή/και έχει πάρει παρένθετη μητέρα για να φέρει στη ζωή τους απογόνους της ίδιας και του συζύγου της Τζάστιν Θερού.

Στο εξώφυλλο του tabloid περιοδικού που κάποτε ισχυρίστηκε ότι η Αθηνά Ωνάση είναι ζευγάρι με τον πρίγκιπα Χάρι η Άνιστον ποζάρει με τη λεζάντα "Είμαι Επιτέλους Μητέρα!". Στο εντελώς ανυπόστατο σύμφωνα με το GossipCop ειδησάριο το ζευγάρι ήθελε να έχει παιδί μέχρι τα Χριστούγεννα και "επιτέλους αυτό το ΘΑΥΜΑ συμβαίνει".

Jennifer Aniston Mum Pregnant 600x818

Με τη φαντασία αχαλίνωτη η ανώνυμη πηγή του New Day ισχυρίζεται ότι η Άνιστον και ο Θερού όχι μόνο θα έχουν τον δικό τους βιολογικό απόγονο αλλά θα υιοθετήσουν ένα παιδί από του Πουέρτο Ρίκο!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα GossipCop οι Άνιστον και Θερού δεν θα γίνουν γονείς και για ακόμη μια φροά γελάνε μεταξύ τους με τα ανυπόστατα fake news της ημέρας.

Η Άνιστον έχει δηλώσει ότι η συνεχιζόμενη φημολογία για τους απογόνους της είναι κουραστική και τη διασκεδάζει η ίδια τρολάροντας την εμμονή των media με τις αυστηρά προσωπικές υποθέσεις της ομογενούς Άνιστον. Το διαφημιστικό από το 2012 το αποδεικνύει περίτρανα και ξεδιψάει τα tabloid στόματα με γάργαρο νερό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ