ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αθηνά Ωνάση: τίτλοι τέλους με νικήτρια την κληρονόμο στο διαζύγιο από τον Αλβάρο

Αθηνά Ωνάση: τίτλοι τέλους με νικήτρια την κληρονόμο στο διαζύγιο από τον Αλβάρο
Facebook.com/alexis.mantheakis

Τίτλοι τέλους μετά από έντεκα χρόνια έγγαμου βίου και σχεδόν ενάμιση χρόνο αντιδικίας για τη χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση και τον πρώην ολυμπιονίκη Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο.

Όπως αναφέρει σε αποκλειστικό δημοσίευμα του το περιοδικό Bunte το διαζύγιο πλέον είναι επίσημο και το δικαστήριο στο Βέλγιο δικαίωσε την Αθηνά Ωνάση,

Αν και αρχικά οι απαιτήσεις του Ντόντα άγγιζαν τα 400.000.000 δολάρια (ποσό που διεκδικούσε για τις κοινές επιχειρήσεις εκτροφείων αλόγων κούρσας και τα ακίνητα που είχαν ιδρυθεί και αποκτηθεί κατά τη διάρκεια του γάμου τους) πέρα από τα 11 εκατομμύρια (βάσει του προγαμιαίου συμβολαίου τους) αλλά και 350.000 ευρώ μηνιαία διατροφή ο αναβάτης αρκέστηκε σε όσα όρισε το δικαστήριο, χωρίς περαιτέρω απαιτήσεις.

Το Bunte αναφέρει ότι το ποσό δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμο ωστόσο είναι κατά πολύ μικρότερο απο όσα απαιτούσε.

Αθηνά Ωνάση: «Μεγάλο χαστούκι» από τη Βραζιλία που δικαιώνει τον Ντόντα στο πολύκροτο διαζύγιο

Aθηνά Ωνάση: Νέος αναβάτης & νέος έρωτας για τη χρυσή κληρονόμο;

Το γερμανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η πλευρά της Αθηνάς Ωνάση παρουσίασε στο δικαστήριο φάκελο με αποδεικτικά στοιχεία της διπλής ζωής του Αλβάρο.

Λίγες ημέρες ο παλιός σύμβουλος του Τιερί Ρουσέλ, πατέρα της Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης, ισχυρίστηκε ότι Ντόντα απατούσε την Αθηνά επί 8 χρόνια από τα συνολικά 11 χρόνια γάμου τους, διατηρώντας παράλληλη σχέση με συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο.

Το διαζύγιο βγήκε κοινή συναινέσει μετά από μία "οδύσσεια" μηνύσεων, ασφαλιστικών μέτρων και αγωγών.

Ο γάμος λύθηκε σε δικαστική αίθουσα του Βελγίου, χωρίς την παρουσία των αντίδικων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ