Μπρους Ντίκινσον: Ο φρόντμαν των Iron Maiden γράφει για τη ζωή του
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΡΑ/STRINGER

Ο Μπρους Ντίκινσον έλεγε πάντα ότι η συγγραφή της αυτοβιογραφίας του θα ερχόταν στο τέλος της καριέρας του. Ωστόσο, η διάγνωση ότι πάσχει από καρκίνο στο φάρυγγα του άλλαξε τα σχέδια, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης

Μετά την ανάρρωσή του, ο φρόντμαν των Iron Maiden ξεκίνησε να γράφει την ιστορία της ζωής του. Ως αποτέλεσμα προέκυψε η έκδοση της αυτοβιογραφίας του με τίτλο «Τι κάνει αυτό το κουμπί;» (What Does This Button Do) πριν από λίγες ημέρες.

Ο 59χρονος ροκάς θυμάται στο βιβλίο του πως απέρριψε προσφορά να γράψει παρόμοιο βιβλίο πριν από περίπου δέκα χρόνια, απαντώντας: «Δεν αισθάνομαι ότι έχω τελειώσει ακόμα».

9006737

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΡΑ/BALAZS MOHAI

Ωστόσο μετά τη διάγνωση του καρκίνου, πίστεψε ότι «ενδεχομένως να υπάρχει ένας εξωτερικός παράγοντας που κάνει ρεαλιστική την πιθανότητα να τελειώσω νωρίτερα από ότι σχεδίαζα».

Στο βιβλίο ο Ντίκινσον αναφέρεται, όπως γράφει το Αθηναϊκό πρακτορείο, ανάμεσα σε άλλα στην άνοδο και τη «βασιλεία» των Iron Maiden, την αγάπη του για την ξιφομαχία, τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τη δημιουργία των δίσκων και την άδεια πιλότου που πήρε.

Ο θρύλος της μουσικής ολοκληρώνει την αυτοβιογραφία του αναφερόμενος στη νίκη του επί του καρκίνου.


Διαβάστε επίσης

Νέο άλμπουμ από τον Τζίμι Χέντριξ 48 χρόνια μετά τον θάνατό του

Ευαισθητοποίηση του κοινού είναι ίσως η μεγαλύτερη δύναμη στη μάχη ενάντια στον καρκίνο

ΕΣΗΕΑ: Ο Β. Μουλόπουλος υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με μαχητικότητα

Σοφία Βεργκάρα: ο καρκίνος την έκανε πιο δυνατή & τώρα του το «ανταποδίδει»