ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Δώρο Χριστουγέννων: νέο μέλος στη δυναστεία των Ντάγκλας

Δώρο Χριστουγέννων: νέο μέλος στη δυναστεία των Ντάγκλας
Facebook.com/MichaelDouglasOfficial

Το ιδανικότερο δώρο Χριστουγέννων θα δεχθεί η δυναστεία του Χόλιγουντ, οι Ντάγκλας και συγκεκριμένα ο Μάικλ Ντάγκλας που ετοιμάζεται να γίνει παππούς και η Kάθριν Ζέτα Τζόουνς γιαγιά τον επόμενο μήνα.

Ο γιος του Κάμερον και η σύντροφός του θα φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους μωρό. "Θα γίνω παππούς τον Δεκέμβριο" είπε ο διάσημος ηθοποιός σε συνέντευξή του την Πέμπτη. "Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι κοριτσάκι και όλα θα πάνε υπέροχα".

Η Βίβιαν Θάιμπς, σύντροφος του Κάμερον Ντάγκλας ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Αύγουστο. Το ζευγάρι είναι μαζί ακόμα πριν ο Κάμερον πάει στη φυλακή, καταδικασθείς για ναρκωτικά το 2010.

Ο Κάμερον Ντάγκλας αποφυλακίσθηκε το 2016. Η Θάιμπς είναι καθηγήτρια γιόγκα στο Μανχάταν και όπως φαίνεται από το instagram συνέχισε να γυμνάζεται και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Ο Μάικλ απέκτησε τον Κάμερον με την πρώτη του γυναίκα Ντιάντρα Λούκερ, με την οποία πήρε διαζύγιο το 2000 πριν παντρευτεί την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.

H Τζόουνς χορεύει μακριά από την κακεντρέχεια

Στο ίδιο φιλανθρωπικό gala η 48χρονη βρετανίδα Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, σύζυγός του εδώ και 17 χρόνια προκάλεσε ανόητα σχόλια επειδή φίλησε τον πεθερό της, τον 100χρονο πατριάρχη της δυναστείας Κερκ Ντάγκλας, στο στόμα. Στην εκδήλωση τους συνόδευε ο 38χρονος Κάμερον που ξεκινάει την καριέρα του ως ηθοποιός, καθαρός πια.

Η Τζόουνς δέχθηκε επίθεση ξανά από τοξικούς σχολιαστές των κοινωνικών δικτύων μετά από εμφάνιση της στο ετήσιο gala FIFA. "Η σύζυγος του Μάικλ Ντάγκλας χαμογελά σαν τον Τζόκερ" είπαν σχολιάζοντας το "παραμορφωμένο" ίνδαλμα της από τιις πλαστικές.

Η απάντηση ήταν μια ανάρτηση στο Instagram δίνοντας ένα μάθημα χορού με κλακέτες στους haters -αυτούς που όταν κοιτάνε στον καθρέφτη βλέπουν παραμορφωμένα ινδάλματα έτσι και αλλιώς.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ