ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζούλιαν Μουρ: «Δεν αντέχω καν στην ιδέα ενός Τζορτζ Κλούνεϊ στον Λευκό Οίκο»

Τζούλιαν Μουρ: «Δεν αντέχω καν στην ιδέα ενός Τζορτζ Κλούνεϊ στον Λευκό Οίκο»

Η Τζούλιαν Μουρ δεν αστειεύεται με τα αξιώματα και την ηγεσία και είναι κάθετα αντίθετη στο να δει ακόμη έναν διάσημο ένοικο μετά τον Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο. Ακόμη και αν τον λένε Tζορτζ Κλούνεϊ, φίλο και σκηνοθέτη της στην νέα ταινία της "Suburbicon".

Μιλώντας στο κυριακάτικο ένθετο της Mail, Υοu, η 56χρονη ηθοποιός και κάτοχος Όσκαρ ξεκαθάρισε ότι δεν υποστηρίζει την υποψηφιότητα κανενός Τζορτζ Κλούνεϊ για την προεδρία στις επερχόμενες εκλογές των ΗΠΑ, το 2020.

Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο πολιτικής καριέρας του 56χρονου Κλούνεϊ.

"Δεν μπορώ να αντέξω καν την ιδέα να δω έναν ακόμη διάσημο σε ηγετικό ρόλο" είπε. "Αυτό που έχουμε ανάγκη είναι έναν πρόεδρο με εμπειρία στη διακυβέρνηση. Δεν θέλω να συμμετέχω σε αστείες φήμες αστέρων του κινηματογραφικού στερεώματος που θέλουν να διεκδικήσουν την προεδρία της χώρας" πρόσθεσε.

Η Μουρ που είναι και η πρωταγωνίστρια στην νέα ταινία του Κλούνεϊ "Suburbicon" διακρίνει όμως μια μεγάλη αλλαγή στον αστέρα του Χόλιγουντ.

"Μπορείς να δεις τη διαφορά στην προσωπικότητά του, πόσο ήρεμος φαίνεται", είπε. "Λατρεύει την Αμάλ" πρόσθεσε.

thr

Από την πλευρά του ο Κλούνεϊ έχει κάνει σαφές ότι θα απέχει από την υποκριτική επενδύοντας στο ταλέντο του πίσω από την κάμερα.

"Κοιτάξτε έπαιζα για μεγάλο χρονικό διάστημα και ξέρετε είμαι πλέον 56" είπε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός στην Sunday Times λίγες μέρες πριν. "Δεν είμαι ο τύπος που κερδίζει το κορίτσι πια… Δεν πρέπει να είμαι αυτός ο τύπος. Αλλά κοιτάξτε αν κάποιος μου έδινε έναν ρόλο σαν αυτόν του Πολ Νιούμαν στην 'Ετυμηγορία' θα τον άρπαζα. Αλλά δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες προτάσεις. Έπαιζα για να πληρώνω το νοίκι μου, αλλά πλέον πούλησα την εταιρεία παραγωγής τεκίλα για ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Δεν χρειάζομαι άλλα χρήματα" πρόσθεσε.

Ο ίδιος ο Κλούνεϊ είναι σύμφωνος με την Μουρ. "Δεν χρειάζεται μια διασημότητα για να φέρει τους Δημοκρατικούς στην εξουσία. Χρειάζεσαι κάποιον με σπίθα. Χρειάζεται ένας Μπαράκ Ομπάμα" κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ