ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Wonder Woman θριαμβεύει - εκτός του sequel το αρπακτικό Brett Ratner

H Wonder Woman θριαμβεύει - εκτός του sequel το αρπακτικό Brett Ratner

Η Γκάλ Γκαντόντ (Gal Gadot) νίκησε και το sequel στο κινηματογραφικό έπος που σώζει τους υπερήρωες στη μεγάλη οθόνη, το "βιαστικό" να σκάσει στις οθόνες Wonder Woman δεν θα φέρει στα ονόματα των συντελεστών τον κατηγορούμενο για σεξουαλική παρενόχληση από τουλάχιστον δύο συναδέλφους της, τον Μπρετ Ράτνερ (Brett Ratner). 

Η Γκαντόντ επιβεβαιώσε ότι το sequel με την Patty Jenkins πάλι στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα απαλλαχθεί από το "αρπακτικό" Ράτνερ.

Η Γκαντόντ από το Ισραήλ έχει κάνει λόγο για ανταρσία ενάντια στο κατεστημένο της κουλτούρας βιασμού στη βιομηχανία του θεάματος και το παράδειγμα της φέρεται να ακολουθούν πολλοί και πολλές που αναλαμβάνουν να κάνουν ένα πρώτο τουλάχιστον ξεκαθάρισμα στο με ποια πλευρά συντάσσονται στον νέο μεγάλο πόλεμο που έχει ξεσπάσει στο Χόλιγουντ.

"Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν η μόνη που ενοχλήθηκα από την συνεργασία με τον Ράτνερ, πολλοί άνθρωποι που συμμετέχουν στην παραγωγή αισθάνονται όπως εγώ" είπε σε συνέντευξη της στη Savannah Guthrie. "Όλοι ήξεραν ότι αυτό έπρεπε να γίνει" είπε.

Ο δικηγόρος του Ράτνερ Marty Singer αρνείται των κατηγοριών εκ μέρους του πελάτη του και προχωράει με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση περνώντας στην αντεπίθεση. Τελευταία πρωταγωνίστρια του Χόλιγουντ που κατηγόρησε τον Ράτνερ για "ομοφοβική και βίαιη συμπεριφορά" είναι η Έλεν Πέιτζ.

Επιπλέον η Warner Bros. επιβεβαίωσε ότι δεν θα προχωρήσει σε κινηματογραφική βιογραφία του ιδρυτή του Playboy, Χιου Χέφνερ μπαίνοντας δυναμικά σε μια άλλη λογική στην επιλογή συνεργατών και συντελεστών που κάνουν το Χόλιγουντ ό,τι είναι σήμερα.

Η Wonder Woman νίκησε. Επιπλέον βιάζεται.

jl

Σύμφωνα με το THR το sequel της Αμαζόνας θα κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες έξι βδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία.

Η Warner Bros. θα φέρει το νέο κεφάλαιο στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC θέλοντας να αποφύγει την υπερδύναμη που λέγεται "Star Wars: Episode IX".

Το Wonder Woman 2 μετακινείται από τις 13 Δεκεμβρίου του 2019 στη 1 Νοεμβρίου του 2019.

Η νέα περιπέτεια της Wonder Woman, η υπερηρωική Λεγεώνα "Justice League", πέμπτη ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος DCEU από σήμερα στις μεγάλες οθόνες.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ