ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Michael Hutchence: 20 χρόνια μετά το θάνατό του, ο αδελφός του μιλάει για το δαίμονα μέσα του

Michael Hutchence: 20 χρόνια μετά το θάνατό του, ο αδελφός του μιλάει για το δαίμονα μέσα του

Είκοσι χρόνια μετά το μυστήριο θάνατο που συντάραξε τη μουσική βιομηχανία το 1997, ο αδελφός του ρoκ σταρ και frontman της μπάντας των INXS, Michael Hutchence , έκανε μια ανάρτηση ως άλλη αφιέρωση στη μνήμη του αδελφού του -όταν ο Hutchence μιλούσε για ένα δαίμονα μέσα του στο "The Devil Inside" κυριολεκτούσε.

Ο Rhett Hutchence γράφει για ένα μυστικό που ο σπουδαίος σταρ της Αυστραλίας πήρε μαζί του, στην τελευταία του κατοικία. "Το μεγαλύτερο μυστικό σου είναι ασφαλές και ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί -έτσι και θα συνεχίσει" έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook.

"Μοιάζει σαν να έχουμε αποτύχει σε όλα, έχουμε καταστρέψει τον πλανήτη και είναι πλέον σαφές ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει σε αρμονία, το χρήμα και η απληστία κυβερνούν αυτόν τον κόσμο" συνεχίζει.

Στη συνέχεια ο Rhett αποκαλύπτει το οικογενειακό δράμα που ακολούθησε του θανάτου, όταν έμαθε για τις καταχρήσεις που κόστισαν στον αδελφό του την ίδια του τη ζωή.

"Έχω διαβάσει κάθε ανακοίνωση, έχω δει κάθε φωτογραφία, έχω δει αμέτρητες ώρες από video και έχω ταξιδέψει ανά τον κόσμο συναντώντας τους ανθρώπους που ήταν κοντά σου μέχρι τη στιγμή που έφυγες. Ο εθισμός σου στα ναρκωτικά με σόκαρε, δεν πίστευα ότι θα τράβαγες ποτέ αυτό το δρόμο στη ζωή σου. Νομίζω ότι δεν κατάφερες ποτέ να θεραπεύσεις τον πόνο σου. Εύχομαι ο κόσμος να ήξερε περισσότερα για τους κινδύνους των αντικαταθλιπτικών και τις αυτοκτονικές διαθέσεις που δημιουργούν όταν έφυγες" προσθέτει.

"Εύχομαι να κοιμόσουν περισσότερο και να μη γέμιζες το κεφάλι σου με κοκαΐνη. Εύχομαι να είχες ακούσει εκείνα τα λόγια που ήθελες την τελευταία βραδιά της ζωής σου".

"Αλλά σκέφτηκες να πάνε όλα στο διάβολο, τα κατέστρεψες όλα και ως ένας Hutchence έκανες του κεφαλιού σου. Τώρα ξέρω την αλήθεια. Ξέρω ότι ο ολέθριος συνδυασμός ναρκωτικών και αλκοόλ δεν φώτισαν το σκοτεινό τούνελ που είχες βρεθεί. Αν ήξερες μονάχα τι όμορφη μέρα είχε στο Σίδνεϊ την ημέρα του θανάτου σου".

HUTCH

"Εύχομαι να ήμουν εκεί για σένα. Ξέρω ότι μπορούσα να σου απαλύνω τον πόνο όπως έκανες και εσύ με τους δικούς μου δαίμονες. Δεν νιώθω οργή για το πώς έφυγες, νιώθω θλίψη που έφυγες. Και είμαι ευτυχισμένος για όσα άφησες πίσω σου" καταλήγει.

"Μέχρι να συναντηθούμε ξανά, αναπαύσου εν ειρήνη Michael. Δεν θα είναι εύκολο αλλά βρες το χρόνο. Σε αγαπάω με όλη μου την καρδιά".

Ο Michael Kelland John Hutchence, ιδρυτικό μέλος, τραγουδιστής και στιχουργός των INXS από το 1977 μέχρι τον θάνατο του το 1997, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο 524 του ξενοδοχείου Ritz-Carlton Hotel στο Double Bay του Σίδνεϊ, στις 22 Νοεμβρίου το 1997 κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.

Στις 6 Φεβρουαρίου 1998 μετά από αυτοψία του ιατροδικαστή Derrick Hand, αποφασίστηκε πως ο θάνατος του οφείλεται σε αυτοκτονία καθώς βρισκόταν σε κατάθλιψη και υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ