ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαράια Κάρεϊ: Δύσκολα Χριστούγεννα με λοίμωξη αναπνευστικού & καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

Μαράια Κάρεϊ: Δύσκολα Χριστούγεννα με λοίμωξη αναπνευστικού & καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

Η ντίβα της μουσικής βιομηχανίας Μαράια Κάρεϊ δεν θέλει να τη λένε Βασίλισσα των Χριστουγέννων. Ειδικά φέτος που οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν με την ίδια να ακυρώνει συναυλίες της καθώς έχει πρόβλημα υγείας και η αντιμαχία με πρώην σωματοφύλακα της κάνει πρωτοσέλιδα. 

"Ελπίζω όλοι να έχετε μία υπέροχη ημέρα των Ευχαριστιών με τους αγαπημένους σας. Είναι σίγουρα καλό να θυμόμαστε γιατί πρέπει να είμαστε ευγνώμονες. Όπως και οι περισσότεροι, είμαι ευγνώμων για την υγεία μου γενικώς... για την οποία χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να είμαι τελείως καλά" έγραψε στο Facebook η 47χρονη Κάρεϊ.

"Οι γιατροί μου συνέστησαν λίγες επιπλέον ημέρες ανάπαυσης πριν μπορέσω τελικά να πετάξω στη Νέα Υόρκη και να ανέβω στη σκηνή για την χριστουγεννιάτικη περιοδεία" είπε ακρυώνοντας ακόμα τρεις συναυλίες από την περιοδεία της "All I Want for Christmas".

Η περιοδεία της Μαράια θα ξεκινήσει στις 2 Δεκεμβρίου, αντί στις 27 Νοεμβρίου, ωστόσο στην ιστοσελίδα της τραγουδίστριας αναφέρεται ότι θα δώσει μία συναυλία στις 30 Νοεμβρίου στο Λος Άντζελες για τους σκοπούς της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS.

Πρόσφατα η Κάρεϊ αναγκάστηκε να ακυρώσει νωρίτερα ακόμα δύο συναυλίες μία στις 17 και μία στις 18 Νοεμβρίου, στο Οντάριο και το Σικάγο αντίστοιχα, λόγω λοίμωξης στο αναπνευστικό της σύστημα.

Ναζί, χρωστούμενα και άλλα προβλήματα της ντίβας

Aυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Κάρεϊ καθώς ο πρώην σωματοφύλακας της Μάικλ Ανέλο την απειλεί με μηνύσεις κατηγορώντας την ότι τον παρενόχλησε σεξουαλικά, τον ταπείνωσε και ότι του χρωστάει δεδουλευμένα.

Όπως αναφέρει το TMZ o πρώην επικεφαλής της προσωπικής ασφάλειας της Κάρεϊ καταγγέλει την ντίβα για απρεπή συμπεριφορά και υβριστικά σχόλια εις βάρος του. Ο Ανέλο ισχυρίζεται ότι η Κάρεϊ τον αποκαλούσε "ναζί, σκίνχεντ, Κου Κλουξ Κλαν" και προτιμούσε να "περιτριγυρίζεται από μαύρους και όχι λευκούς άνδρες".

Επιπλέον κάνει λόγο για απλήρωτες υπηρεσίες του προς την Κάρεϊ που ξεπερνούν τα 200.000 δολάρια για την περίοδο Ιούνιος 2015-Μάιος 2017 και την κατηγορεί ότι αθέτησε συμβόλαιο συνεργασίας για άλλα δύο χρόνια έως το 2019, με αποτέλεσμα η εταιρία του να ζημιωθεί πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια.

Από την πλευρά της η Κάρεϊ αρνείται οποιαδήποτε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση και ενημέρωσε το ΤΜΖ μέσω της νομικής της ομάδας ότι έχει φτάσει σε συμφωνία πληρωμής ορισμένων τιμολογίων αλλά η συζήτηση για τα χρωστούμενα συνεχίζεται.

Ο Ανέλο δεν έχει καταθέσει ακόμη αγωγή εις βάρος της Κάρεϊ.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ