ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: αρραβώνας στο παλάτι - ο γάμος την άνοιξη του 2018

Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: αρραβώνας στο παλάτι - ο γάμος την άνοιξη του 2018

Μετά από μήνες υποθετικών σεναρίων ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας και η πρώην πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς Suits Mέγκαν Μαρκλ επιβεβαίωσαν τον αρραβώνα τους.

Σε επίσημη ανακοίνωση του που εκδόθηκε το πρωϊνό της 27ης Νοεμβίου 2017 το Clarence House διευκρινίζει ότι ο Χάρι ενημέρωσε τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον στενό οικογενειακό του κύκλο για την ημερομηνία του γάμου του. Χάρι και Μαρκλ θα παντρευτούν την άνοιξη του 2018.

"Το ζευγάρι θα ζήσει στο Nottingham Cottage του Kensington Palace" διευκρινίζει η ανακοίνωση.

Ο πρίγκιπας Χάρι, 33, και η γεννημένη στο Λος Άντζελες Μαρκλ, 36, είναι μαζί 15 μήνες.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Λονδίνο τον Ιούλιο του 2016 μέσω κοινού φίλου. Η πρώτη κοινή τους δημόσια εμφάνιση άργησε να έρθει καθώς έγινε μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο στα Invictus Games.

"Είμαστε ζευγάρι" είπε η Μαρκλ στην πρώτη της συνέντευξη που μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον γαλαζοαίματο στο Vanity Fair.

"Aγαπάμε ο ένας τον άλλον. Ελπίζω ο κόσμος να σεβαστεί ότι αυτό είναι μια προσωπική μας υπόθεση. Ο έρωτας μας ανήκει σε εμάς" είπε.

Αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος του Χάρι και ο δεύτερος για την Μαρκλ που ήταν παντρεμένη με τον παραγωγό κινηματογραφικών παραγωγών Τρέβορ Ένγκελσον. Ο γάμος τους έγινε σε μια παραλία με την ίδια ξυπόλυτη νύφη στη Τζαμάικα το 2011, την ίδια χρονιά που παντρεύτηκε ο αδελφός του Χάρι, Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον.

Η Μαρκλ χώρισε δύο χρόνια αργότερα για "αγεφύρωτες διαφορές".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ