ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Meghan Markle: 12 αλήθειες & ένα ψέμα για το νέο μέλος των Ουίνδσορ

Meghan Markle: 12 αλήθειες & ένα ψέμα για το νέο μέλος των Ουίνδσορ

Η νέα γυναίκα στη ζωή του Χάρι είναι διαφορετική από κάθε άλλη  σύντροφο του γαλαζοαίματου -κάτι που όφειλε καθώς ο πρίγκιπας δεν είχε ανακοινώσει κάποια νέα σύντροφο του από το 2014, όταν και χώρισε με την αστή Κρεσίντα Μπόνας. Τρία χρόνια μετά το έκανε με κάθε επισημότητα ανακοινώντας αρραβώνα, γάμο και αποκαλύπτοντας ένα δαχτυλίδι που σχεδίασε ο ίδιος για να αποδείξει τον έρωτα του στη Μέγκαν Μαρκλ και δημόσια. 

Σύμφωνα με τα media το κόσμημα αξίας 50.000 λιρών το σχεδίασε ο ίδιος με το μεγάλο διαμάντι να το έχει φέρει από την Μποτσουάνα ενώ τα δύο μικρότερα διαμάντια στο πλάι προέρχονται από την προσωπική συλλογή κοσμημάτων της μητέρας του.

Το δαχτυλίδι που πλέον κοσμεί το χέρι της Μαρκλ κατασκεύασε η εταιρία "Cleave and Company" μετά από οκτώ εβδομάδες όμως δεν θα είναι το τρόπαιο που θα κουβαλάει η Μαρκλ με υπερηφάνεια. Η Μαρκλ έχει πολλά περισσότερα να ασχοληθεί από ένα ακόμη δαχτυλίδι αρραβώνων.

Ακολουθούν 10 αλήθειες και ένα ψέμα για το κορίτσι που έχει κάνει τη Βρετανία να παραληρεί.

Είναι ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών

Η μελλοντική πριγκίπισσα Μέγκαν Μαρκλ ύψωνε τη φωνή για λογαριασμό όλων των γυναικών του κόσμου, από την ηλικία των 11 ετών. Η ηθοποιός λέει ότι η κατάκτηση της ισότητας των φύλων παραμένει κινητήριος δύναμη για την ίδια και θεωρεί τον εαυτό της φεμινίστρια.

Από το 2014 η Μαρκλ μάχεται για την ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών ως "Συνήγορος για την Πολιτική Συμμετοχή και Ηγεσία" της υπηρεσίας "Γυναίκες" των Ηνωμένων Εθνών.

Για το ρόλο της στη συγκεκριμένη υπηρεσία η αμερικανίδα ηθοποιός πέρασε αρκετό χρόνο στην Παγκόσμια Τράπεζα και με την ομάδα της τότε υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον. Επισκέφθηκε ακόμα τη Ρουάντα, που έχει το υψηλότερο ποσοστό γυναικών στο κοινοβούλιο και όπου συναντήθηκε με γυναίκες πρόσφυγες.

Η υπηρεσία "Γυναίκες" σε ανακοίνωση μετά την είδηση για τον αρραβώνα της Μέγκαν Μαρκλ αναφέρει ότι "ελπίζει και περιμένει ότι στο νέο της δημόσιο ρόλο θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί την αναγνωρισιμότητά της και την φωνή της για να υποστηρίζει την ισότητα των φύλων".

Είναι influencer

Η 35χρονη ηθοποιός που έγινε γνωστή στους πολλούς από τον ρόλο της στο τηλεοπτικό δράμα Suits έχει περισσότερους από ένα εκατομμύριο followers στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/p

Είναι σύμμαχος με την Έμα Γουάτσον

Η lifestyle blogger στον ελεύθερο χρόνο της Μαρκλ είναι αφοσιωμένη σε ανθρωπιστικές δράσεις και συμμαχεί με τη φεμινίστρια νέας γενιάς Γουάτσον στην καμπάνια HeforShe Gender Equality Campaign των Ηνωμένων Εθνών.

https://www.instagram.com/p/p

Ο γάμος δεν είναι κάτι καινούργιο για αυτή

Η Μαρκλ ήταν παντρεμένη με τον ιδιοκτήτη εταιρίας κινηματογραφικών παραγωγών Trevor Engelson από το 2011 εως το 2013. Παντρεύτηκαν στη Τζαμάϊκα με την ίδια να είναι μια ξυπόλυτη νύφη.

https://www.instagram.com/p/p

Είναι μια υπερήφανη μιγάδας

Αμερικανίδα σε καταγωγή με αφρικανικό και καυκάσιο αίμα στις φλέβες της η Μαρκλ έχει (αδίκως) ήδη καταχωρηθεί ως η "πρώτη μαύρη πριγκίπισσα των Ουίνδσορ. Ωστόσο δεν είναι ούτε μαύρη ούτε θα είναι και ποτέ πριγκίπισσα.

https://www.instagram.com/p/p

Ήταν ένα κορίτσι που έκανε "Deal or No Deal"

Η εμφανίστηκε στο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι του NBC, "Deal or No Deal" ως ένα από τα 26 μοντέλα που κουβαλούσαν τους αριθμημένους μεταλλικούς χαρτοφύλακες με τις δεσμίδες των χρημάτων. "Ήμουν ο άτυχος αριθμός 26, που για κάποιο λόγο κανείς δεν επέλεγε ποτέ. Στεκόμουν για ατέλειωτη ώρα, πάνω σε κάτι φτηνιάρικες, τρομερά άβολες δωδεκάποντες γόβες, περιμένοντας απλώς κάποιον να διαλέξει τον αριθμό μου, ώστε να μπορέσω να πάω να καθίσω" έχει πει στο Esquire.

markle deal

Eίναι μια αφοσιωμένη foodie

Ως ερωμένη του καλού φαγητού η Μαρκλ έχει αδυναμία σε ένα "τέλεια ψημένο κοτόπουλο". Την αδυναμία της αποκάλυψε η ίδια στο Good Housekeeping ενώ στην πρώτη κοινή συνέντευξη της με τον Χάρι το κοτόπουλο είχε την τιμητική του. Ο πρίγκιπας τής έκανε πρόταση γάμου ενώ έψηνε κοτόπουλο.

https://www.instagram.com/p/p

Είναι μια καταξιωμένη καλλιγράφος

Το ταλέντο της που καλλιέργησε ως μαθήτρια σε καθολικό σχολείο το εκμεταλλύθηκε με κάθε τρόπο. Η Μαρκλ έχει πει ότι έχει επιμεληθεί την αλληλογραφία των Dolce & Gabbana σε προσκλήσεις για διάσημους A-list πελάτες του οίκου.

Είναι μακρινή συγγενής του Χάρι

Όπως ισχυρίστηκε η Daily Mail το ζευγάρι έχει έναν κοινό πρόγονο. Ο Ύπατος Σερίφης του Ντάραμ που έζησε τον 15ο αιώνα Ραλφ Μπόους "δένει" τις φλέβες τους.

https://www.instagram.com/p/p

Η μύτη της είναι πολύ ευπώλητη

Σύμφωνα με το E! News η κομψή μύτη της Μαρκλ είναι ένα hit για τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν πλαστικές επεμβάσεις στη μύτη τους με τον νεοϋρκέζο πλαστικό Stephen T. Greenberg που αποκάλυψε το νέο στο περιοδικό Allure. "Νομίζω ότι η γοητεία της μύτης της είναι ότι δεν είναι χωρίς ψεγάδια" είπε.

https://www.instagram.com/p/p

Είναι απόγονος σκλάβων

Από την πλευρά του καυκάσιου πατέρα της η Μαρκλ δεν έχει να αφηγηθεί πολλά. Όμως από την πλευρά της μητέρας της η Μαρκλ κουβαλάει στο αίμα της αίμα σκλάβων. Πρόγονος της μητέρας της Μαρκλ, Ντόρια (ψυχοθεραπεύτρια και δασκάλα γιόγκα), ήταν σκλάβος στις αμερικανικές φυτείες που απελευθερώθηκε μετά την κατάργηση της δουλείας το 1865.

https://www.instagram.com/p/p

Βάζει τέλος στην τηλεοπτική της καριέρα

Η Μαρκλ θα εγκαταλείψει το τηλεοπτικό δικαστικό δράμα "Suits" έπειτα από επτά σεζόν, αναφέρουν σε χθεσινή τους ανακοίνωση η εταιρεία USA Network και η Universal Cable Productions, μία ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση του αρραβώνα της ηθοποιού με τον βρετανό πρίγκιπα Χάρι.

Στην σειρά αυτή που προβάλλεται από δορυφορικό δίκτυο, η 36χρονη Μαρκλ υποδυόταν την Ρέιτσελ Ζέιν, που από βοηθός δικηγόρου γίνεται δικηγόρος και είναι αρραβωνιασμένη και πρόκειται να παντρευτεί με τον Μάικ Ρος, τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Πάτρικ Τζ. Άνταμς.

martkle suits

Το δίκτυο ανακοίνωσε ότι η Μαρκλ ολοκλήρωσε τα γυρίσματα όλων των επεισοδίων της έβδομης σεζόν, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αρχές του 2018.

"Θέλουμε να στείλουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στην Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι για τον αρραβώνα τους", αναφέρουν σε κοινή τους ανακοίνωση η εταιρεία USA Network και η Universal Cable Productions, που ανήκουν και οι δύο στην Comcast Corp.

"Η Μέγκαν είναι εδώ και επτά χρόνια μέλος της οικογένειάς μας και ήταν χαρά μας που συνεργαστήκαμε μαζί της. Θέλουμε να την ευχαριστήσουμε για το αδιαμφισβήτητο πάθος και την αφοσίωσή της στο Suits και της ευχόμαστε τα καλύτερα", προσθέτει η ανακοίνωση.

H Μαρκλ έχει κάνει πορνογραφία

porn

Το ψέμα μετά τις αλήθειες. Όταν χρήστης της πορνογραφικής ιστοσελίδας Pornhub μόνταρε τις ερωτικές σκηνές από την τηλεοπτική σειρά Suits και ανέβασε το πόνημα του στην ψηφιακή πλατφόρμα η Μαρκλ έγινε "ανάρπαστη".

Μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων το Pornhub αναφέρει μια έκρηξη στη δημοφιλία της Μαρκλ.

Οι αναζητήσεις για την γυμνή πλευρά της Μαρκλ "ανέβηκαν" 2,208 φορές. Βέβαια οι χρήστες δεν πρόκειται να βρουν ούτε το video από το Suits ούτε κάτι άλλο με τη Μαρκλ με τις αναζητήσεις να βγάζουν αποτελέσματα με άλλες γυναίκες που τις λένε Μέγκαν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα το top 5 των περισσότερων αναζητήσεων είναι από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο βασίλειο, την Ισπανία, τη Γερμανία και το Βέλγιο.

via GIPHY

ΔΗΜΟΦΙΛΗ