ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ποια είναι; Τα λαγωνικά αναζητούν τη μυστηριώδη προξενήτρα του «αδιάφορου» αρραβώνα Markle & Harry

Ποια είναι; Τα λαγωνικά αναζητούν τη μυστηριώδη προξενήτρα του «αδιάφορου» αρραβώνα Markle & Harry

Από τη Δευτέρα όταν και το νέο των επόμενων βασιλικών αρραβώνων ανακοινώθηκε, η φρενίτιδα κατακυρίευσε τα media της Βρετανίας. Τώρα στο στόχαστρο είναι η μυστηριώδης προξενήτρα του πρίγκιπα Χάρι και της Αμερικανίδας αρραβωνιαστικιάς του Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι συναντήθηκαν στη διάρκεια ενός ραντεβού στα τυφλά πέρυσι στο Λονδίνο. Ποια μπορεί να είναι;

Σε μια τηλεοπτική του συνέντευξη τη Δευτέρα, μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων τους, το ζευγάρι αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητα "της κοινής φίλης" που τους έφερε κοντά.

Στο πρωτοσέλιδό της σήμερα η εφημερίδα The Times ανέφερε ότι πρόκειται για τη σχεδιάστρια μόδας Μίσα Νόνου, που γεννήθηκε στο Μπαχρέιν και μεγάλωσε στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο εν διαστάσει σύζυγός της Αλεξάντερ Τζιλκς φοίτησε στο Ήτον όπως και ο 33χρονος πρίγκιπας Χάρι, ενώ η Νόνου είναι και στενή φίλη της Μαρκλ, με την οποία πήγε διακοπές το καλοκαίρι του 2016.

Ωστόσο η Daily Telegraph έχει μια άλλη εκδοχή. Η Βάιολετ φον Βέστενχολτς, που είναι φίλη του Χάρι από τότε που ήταν έφηβοι, είναι αυτή που τους έφερε κοντά.

Η Βέστενχολτς, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του οίκου Ralph Lauren, συνδιοργάνωσε πέρυσι τον Ιούνιο στο Λονδίνο μια ημέρα για την προώθηση της σειράς Suits στην οποία πρωταγωνιστούσε η Αμερικανίδα ηθοποιός.
Ο Χάρι και η 36χρονη Μαρκλ άρχισαν να βγαίνουν τον επόμενο μήνα.

"Μάλλον θα αφήσω τους άλλους να πουν (ποια είναι η προξενήτρα)" δήλωσε στην Telegraph. "Είναι μια φοβερή ιστορία αγάπης και είμαι βέβαιη ότι θα είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί" πρόσθεσε.

MISHA

H Μαρκλ με τη Μίσα Νόνου και κοινό τους φίλο/Instagram/MeghanMarkle

Το 52% αδιαφορεί

Την Παρασκευή το ζευγάρι θα συμμετάσχει στην πρώτη του βασιλική εκδήλωση ως αρραβωνιασμένοι. Πρόκειται να επισκεφθούν φιλανθρωπικές οργανώσεις στην πόλη Νότινγχαμ, οι οποίες εργάζονται για την πρόληψη του AIDS και της εγκληματικότητας μεταξύ των νέων.

Αν και ο επικείμενος γάμος του Χάρι με τη Μαρκλ κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα της Βρετανίας, δημοσκόπηση έδειξε ότι περισσότεροι από τους μισούς Βρετανούς δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται ιδιαίτερα.

Δημοσκόπηση του YouGov για τους Times έδειξε ότι το 39% των ερωτηθέντων ικανοποιήθηκε από τον αρραβώνα, το 4% δυσαρεστήθηκε κα το 52% τον θεωρεί αδιάφορο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ