ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Vikings: Έλληνες κατεπειγόντως αναζητάει το εναλλακτικό Game of Thrones

Vikings: Έλληνες κατεπειγόντως αναζητάει το εναλλακτικό Game of Thrones
Facebook.com/Vikings

Eμπνευσμένη από τον Σκανδιναβικό μύθο του βασιλιά των Βίκινγκς Ragnar Lodbrok η επιτυχημένη σειρά του History Channel "λεηλατεί" την τηλεθέαση.

Το εναλλακτικό ιστορικό δράμα του History Channel που μοιραία στέκεται απέναντι από το Games of Thrones -αν και το στοιχείο του φανταστικού απουσιάζει- έχει καταφέρει να κερδίσει κοινό και κριτικούς με την εξαιρεική παραγωγή του, το πρώην μοντέλο του Calvin Klein πρωταγωνιστή του Travis Fimmel που απέδειξε ότι είναι κάτι περισσότερο από ακόμη ένας ωραίος Αυστραλός -που πλέον έχει περάσει στη λήθη-, τις σιωπές και τους διαλόγους ενός αριστοτεχνικά καλογραμμένου σεναρίου και το άφθονο αίμα που ικανοποιεί τους πολεμόχαρους τηλεθεατές με αδυναμία στην ιστορία της Βόρειας Ευρώπης.

Όμως αυτό δεν είναι το νέο που έγινε viral σήμερα.

Με ανάρτηση της στο Facebook η εταιρία παραγωγής της σειράς ανακοίνωσε ότι αναζητάει κατεπειγόντως Ελληνόφωνους κομπάρσους.

VIKINGS1

Όπως διευκρινίζεται στην ανάρτηση η παραγωγή αναζητάει άνδρες ηλικίας 18-45 ετών που να μιλούν καλά ελληνικά και να είναι κάτοικοι Ιρλανδίας.

Θα πρέπει να μένουν κοντά στο Δουβλίνο ή στο Γουίκλοου και να είναι διαθέσιμοι για γύρισμα τις επόμενες ημέρες. Τέλος, διευκρινίζεται "προτιμώνται γενειοφόροι, όχι όμως και απαραίτητα".

Η αγγελία αφορά στα γυρίσματα του επόμενου, έκτου κύκλου του ιστορικού δράματος που μάλλον "βλέπει" προς Βυζάντιο αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ