ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιατί απάτησα τη Beyonce: ο Jay-Z παραδέχεται την προδοσία & εξομολογείται τον πόνο μέσα του

Γιατί απάτησα τη Beyonce: ο Jay-Z παραδέχεται την προδοσία & εξομολογείται τον πόνο μέσα του

Όταν η βασίλισσα της μουσικής βιομηχανίας Beyonce (Μπιγιονσέ) κυκλοφόρησε το εξαιρετικά επιτυχημένο solo album της "Lemonade" κάποιοι στίχοι απασχόλησαν πολλούς. Σε αυτούς η Queen Bey μιλούσε για μια προδοσία. Τότε τα media γέμισαν με φήμες για απιστία κάνοντας λόγο για ένα άγριο, απότομο τέλος στο αμερικανικό όνειρο της ίδιας και του μέντορα και συζύγου της, Jay-Z. Σήμερα πλέον όλα επιβεβαιώνονται.

Σε συνέντευξή του στον βραβευμένο με Πούλιτζερ, δημοσιογράφο, Ντιν Μπάκετ για το περιοδικό T New York Times, ο ράπερ επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι απάτησε τη σύζυγό του λέγοντας ότι η τάση του να "κλείνεται συναισθηματικά" τον οδήγησε στην απιστία.

Ειλικρινής με ένα τρόπου που οι διάσημοι άντρες δεν συνηθίζουν να κάνουν ο Jay-Z έκανε αποκαλύψεις για τη θεραπεία που ακολουθεί και τα προβλήματα που τον οδήγησαν στην απιστία.

"Κλείνεις όλα τα συναισθήματα. Έτσι, ακόμη και με τις γυναίκες, κλείνεσαι συναισθηματικά, δεν μπορείς να συνδεθείς ... Στην περίπτωσή μου, όπως είναι, είναι βαθύ. Και τότε όλα τα πράγματα συμβαίνουν από εκεί: απιστία" είπε ενώ αναφερόμενος στον τρόπο, με τον οποίο έχει ανατραφεί είπε ότι έμαθε "να ενδύεται το κέλυφος του σκληρού ατόμου".

Στη συνέχεια ο Jay Ζ αναφέρθηκε στις συνεδρίες θεραπείας που τον ωρίμασαν. "Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα που έμαθα είναι ότι όλα συνδέονται. Κάθε συναίσθημα συνδέεται και προέρχεται από κάπου. Και όταν έχεις επίγνωση, αν το γνωρίζεις στην καθημερινή σου ζωή αυτό σου δίνει πλεονέκτημα".

"Αντιλαμβάνεστε ότι αν κάποιος είναι ρατσιστής απέναντί σας, δεν έχει να κάνει με εσάς. Αφορά την ανατροφή τους, το τι τους συνέβη και πως οδηγήθηκαν σε αυτό το σημείο. Πρέπει να έχεις πέσει θύμα εκφοβισμού ως παιδί για να προσπαθείς να εκφοβίσεις, όταν είσαι ενήλικος" πρόσθεσε.

Επίσης ο μεγιστάνας της μουσικής βιομηχανίας μίλησε για την κοινή με τη Beyonce απόφαση τους να προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους, αντί να χωρίσουν.

"Στο κέντρο του πόνου"

bey1

"Ξέρεις, οι περισσότεροι άνθρωποι υποχωρούν και τα ποσοστά διαζυγίων φθάνουν το 50% ή κάτι τέτοιο, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν τον εαυτό τους. Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να βλέπεις στο πρόσωπο κάποιου τον πόνο που εσύ προκάλεσες και στη συνέχεια να βρίσκεται αντιμέτωπος με τον εαυτό σου. Έτσι, ξέρεις, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να το κάνουν αυτό. Δεν θέλουν να κοιτάξουν μέσα τους. Και έτσι φεύγουν μακριά".

Ο Αμερικανός ράπερ και πρώην διευθυντής δισκογραφικών εταιριών, συνιδιοκτήτης της ομάδας καλαθοσφαίρισης του NBA, Brooklyn Nets αποκάλυψε επιπλέον ότι είχαν αρχικά σχεδιάσει να κυκλοφορήσουν ένα άλμπουμ μαζί με τη βασίλισσα Bey όμως αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν τα solo album τους "4:44" και "Lemonade" σε αυτή την περίοδο "θεραπείας".

"Βρισκόμασταν στο μάτι του κυκλώνα αλλά το καλύτερο κομμάτι αυτής της εμπειρίας είναι ακριβώς αυτή -βρίσκεσαι στο κέντρο του πόνου. Εκεί ήμασταν. Και ήταν άβολα. Και είχαμε πολλές συζητήσεις. [Ήμουν] πραγματικά περήφανος για τη μουσική που έκανε και ήταν πραγματικά υπερήφανη για την τέχνη που κυκλοφόρησα. Και, ξέρετε, στο τέλος της ημέρας έχουμε πραγματικά ένα υγιές σεβασμό για την τέχνη του άλλου. Νομίζω ότι είναι καταπληκτική".

tmag jcover jumbo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ