ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

House of Cards: με Κλερ Άντεργουντ ξεκινάει γυρίσματα για φινάλε το 2018 - η ανακοίνωση του Netflix

House of Cards: με Κλερ Άντεργουντ ξεκινάει γυρίσματα για φινάλε το 2018 - η ανακοίνωση του Netflix
Netflix

Μετά από φήμες και ψιθύρους η σειρά που τραυματίστηκε από το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης του Κέβιν Σπέισι, το “House of Cards” θα επιστρέψει στις οθόνες μέσα από την πλατφόρμα του Netflix για την τελευταία, έκτη σεζόν χωρίς τον ηθοποιό στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Netflix, Ted Sarandos, τα γυρίσματα του τελευταίου κύκλου ξεκινούν στις αρχές του 2018.

Η συνέχεια ή όχι της παραγωγής του “House of Cards” ήταν αμφίβολη μετά την καταγγελία εις βάρος του Σπέισι από τον Άντονι Ραπ.

Η έκτη σεζόν θα αποτελείται από οκτώ και όχι δεκατρία επεισόδιο και θα έχει στο επίκεντρο της δράσης την Ρόμπιν Ράιτ.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που καταφέραμε να συμφωνήσουμε για να δώσουμε στη σειρά ένα τέλος που της αξίζει" σχολίασε ο Sarandos στο συνέδριο Global Media and Communications Conference της Νέας Υόρκης της Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου.

Το “House of Cards”, το πρώτο original show του Netflix που γνώρισε παγκόσμια επιτυχία είναι παραγωγή της εταιρίας Media Rights Capital (MRC) και τα γυρίσματα του γίνονται στη Βαλτιμόρη.

Ο Sarandos είπε ότι νιώθει ιδιαίτερη χαρά για τους 370 ανθρώπους που δουλεύουν για το show και τους 2000 και πλέον κατοίκους της Βαλτιμόρης που εργάζονται για τα γυρίσματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety οι σεναριογράφοι του “House of Cards” εξετάζουν το ενδεχόμενο να "σκοτώσουν" τον χαρακτήρα του Σπέισι, τον μοχθηρό Φρανκ Άντεργουντ, για να επικεντρώσουν τη δράση στο πρόσωπο της Κλερ Άντεργουντ που υποδύεται η Ράιτ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ