ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν Μαρκλ: η διχόνοια & η προβληματική σχέση με την οικογένεια της στο φως

Μέγκαν Μαρκλ: η διχόνοια & η προβληματική σχέση με την οικογένεια της στο φως
REUTERS/Adrian Dennis

Μιλώντας στη Daily Mirror o πεθερός του πρίγκιπα Χάρι και πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας Μαρκλ, εξέφρασε την επιθυμία να παραδώσει την κόρη του στον γαλαζοαίματο ώστε να γίνει και ο ίδιος ένα κομμάτι της γαμήλιας τελετής που θα περάσει στα βασιλικά χρονικά της Βρετανίας.

Ο Μαρκλ θέλει να συνοδεύσει τη Μαρκλ στα σκαλιά της εκκλησίας και να την παραδώσει στο γαμπρό, τονίζοντας ότι η αναγγελία του γάμου τους τον έχει κατενθουσιάσει, γράφει σήμερα η εφημερίδα.

"Ναι, θα το ήθελα πολύ" είπε ο 73χρονος πρώην φωτιστής σε τηλεοπτικές παραγωγές στην εφημερίδα. "Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαι κατενθουσιασμένος", είπε από το Μεξικό όπου πλέον ζει.

Οι γονείς της Μαρκλ έχουν χωρίσει και παρότι ο Χάρι έχει γνωρίσει τη μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ, την οποία χαρακτήρισε "καταπληκτική", ακόμη δεν έχει συναντήσει τον πατέρα της.

Μόλις πριν κάποια 24ωρα σε video από το παρελθόν που έβγαλε στη δημοσιότητα πρώην παιδική φίλη της Μαρκλ, η ίδια εξομολογείται ότι δεν έχει καλή σχέση μαζί του.

Η 18χρονη τότε Μαρκλ μιλάει στην κάμερα της Νινάκι Πρίντι καθώς οι δυό τους οδηγούν σε αυτοκινητόδρομο του Λος Άντζελες. Στο πλάνο η Μαρκλ εξομολογείται τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα της, Τόμας.

Ο Τόμας Μαρκλ χώρισε τη μητέρα της Ντόρια το 1998, ένα χρόνο πριν η 18χρονη Μαρκλ μιλήσει ανοιχτά για τη σύγκρουση μεταξύ τους. "Είμαστε μόλις τέσσερα λεπτά από το σπίτι του μπαμπά. Από εκεί μπορούμε να δούμε το σήμα του Χόλιγουντ αλλά δεν θα πάμε. Δεν τα πηγαίνουμε καλά" λέει επιστρέφοντας από audition για τη Σακίρα.

Δύο χρόνια μετά η Μαρκλ θα κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο.

markle home

Η πρώην φίλη της Μαρκλ, Πρίντι, αναφέρθηκε στο παρελθόν του νέου μέλους του παλατιού της Βρετανίας.

"Αυτό είναι ένα μόνο κομμάτι από τον κόσμο που η Μέγκαν προσπαθεί να κρατήσει μακριά σας" σχολίασε στη The Sun. "Είναι ο εαυτός της με κάθε αδυναμία, κάθε ανασφάλεια. Στο video μας βλέπετε δύο, τρεις μήνες μετά την αποφοίτηση από το σχολείο. Δεν νομίζω να είνε ποτέ αμφιβολίες ότι θα γινόταν διάσημη. Αγαπούσε τον προβολέα" τόνισε.

Η Πρίντι και η Μαρκλ δεν έχουν σχέσεις από το 2011. Τη χρονιά που η Μαρκλ πήρε διαζύγιο από τον πρώτο της σύζυγο, τον παραγωγό τηλεοπτικών εκπομπών Ένγκελσον.

"Ό,τι λέει για τη Μέγκαν είναι ψέμα"

Λίγο καιρό πριν η ετεροθαλής αδερφή της 35χρονης ηθοποιού Σαμάνθα Γκραντ αναδείχθηκε σε ακόμη ένα δημόσιο πονοκέφαλο για το Παλάτι καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα "σκοπεύει να 'διασύρει' τη Μαρκλ στο βιβλίο "The Diary of Princess Pushy's Sister".

Σε αυτό η 52χρονη μητέρα τριών παιδιών φέραται να κάνει λόγο για μια Μαρκλ που είχε από μικρή εμμονή με την ιδέα να γίνει πριγκίπισσα και την κατονομάζει ως "νάρκισσο" και "εγωίστρια". Επιπλέον η Γκραντ αναφέρει πως η Μαρκλ "της γύρισε την πλάτη το 2008" όταν και διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας. Από την πλευρά της η μητέρα της Σαμάνθα, Ρόσλιν, υπερασπίστηκε τη Μαρκλ. "Ό,τι λέει για τη Μέγκαν είναι ψέμα" σχολίασε.

Ωστόσο, σε πρόσφατη εμφάνιση της στη βρετανική τηλεόραση η Γκραντ μοιάζει να είναι μόνο χαρούμενη για την αδελφή της, επιβεβαίωσε ότι θα γράψει το βιβλίο, αλλά δεν θα μιλήσει άσχημα για την ετεροθαλή αδελφή της.

Το νέο ρομάντζο

Ο 33χρονος πρίγκιπας Χάρι, εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και πέμπτος στη σειρά διαδοχής στο θρόνο, και η 36χρονη αμερικανίδα ηθοποιός, ανακοίνωσαν στα τέλη Νοεμβρίου ότι αρραβωνιάστηκαν και ότι θα παντρευτούν την άνοιξη του 2018 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον Πύργο του Ουίνδσορ, έναν τόπο που συνδέεται αιώνες τώρα με τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Ο Χάρι είναι ο μικρότερος γιος του διαδόχου του θρόνου πρίγκιπα Κάρολου και της πρώτης συζύγου του, της πριγκίπισσας Νταϊάνας. Η Μαρκλ που έχει ήδη ένα διαζύγιο, γνωρίστηκε με τον Χάρι τον Ιούλιο του 2016 μέσω ενός κοινού τους φίλου.

Ο πρίγκιπας ερωτεύτηκε "απίστευτα γρήγορα" την ηθοποιό που έγινε γνωστή κυρίως από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην αμερικανική σειρά "Suits". Την περασμένη εβδομάδα, το ζευγάρι έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο Ανάκτορο του Κένσινγκτον μονοπωλώντας το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινής γνώμης.

H Mαρκλ είχε κάνει μια ανάρτηση την Ημέρα του Πατέρα στο Instagram δίνοντας τη δική της απάντηση, ένα χρόνο πριν.

tommarkle

ΔΗΜΟΦΙΛΗ