ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Fake news: όχι, ο Brad Pitt ΔΕΝ είναι ζευγάρι με τη Jennifer Lawrence

Fake news: όχι, ο Brad Pitt ΔΕΝ είναι ζευγάρι με τη Jennifer Lawrence

Αν και το εξώφυλλο του ευφάνταστου tabloid περιοδικού Star ισχυρίζεται ότι ο Μπραντ Πιτ έχει μια νέα Τζένιφερ στη ζωή του μετά την Άνιστον, τη Τζένιφερ Λόρενς το δημοσίευμα είναι ακόμη ένα μύθευμα για light κατανάλωση.

“J. Law & Brad: Είναι μαζί!” αναφέρει το εξώφυλλο της έκδοσης που υποστηρίζει ότι ο Πιτ και η Λόρενς είναι μαζί μετά το τέλος της σχέσης της με τον σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφκσι.

Η ανώνυμη πηγή που επικαλείται το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο "Μπραντ ήθελε εδώ και χρόνια να είναι μαζί με τη Τζένιφερ. Περνάνε πολλά βράδια μαζί. Έχουν χημεία" τονίζει.

Ο ευφάνταστος συντάκτης μάλιστα αναφέρει ότι ο "Πιτ πήρε το τηλέφωνο της Τζένιφερ Λόρενς από ένα κοινό φίλο και είχε άγχος πριν την καλέσει. Αλλά έκανε το βήμα μετά από παρότρυνση φίλου του που του επιβεβαίωσε ότι είναι μόνη και διαθέσιμη".

“Όταν δεν είναι μαζί μιλάνε στο τηλέφωνο και στέλουν μηνύματα ο ένας στον άλλον γεμάτο έρωτα" σημειώνει το δημοσίευμα.

Επιπλέον το εξώφυλλο αναφέρεται στην "εξοργισμένη" Τζολί για το νέο ρομάντζο.

Ωστόσο τόσο ο κύκλος του Πιτ όσο και ο κύκλος της Λόρενς διαψεύδουν κατηγορηματικά τη σχέση.

Brad Pitt Jennifer Lawrence Dating 600x814

Ο Πιτ συνάντησε τη Λόρενς στα Όσκαρ του 2014 όταν εκείνος συνόδευε την τότε σύζυγο του Τζολί και έκτοτε δεν έχουν βρεθεί ποτέ ξανά.

Μέσα στο 2017 τα tabloid έντυπα έχουν χρεώσει στον Πιτ και άλλες επώνυμες. Aνάμεσα τους και η Κέιτ Χάντσον η οποία μάλιστα υποτίθεται ότι ήταν και έγκυος με το παιδί του Πιτ.

Η Χάντσον γέλασε με την είδηση όσο και εμείς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ