ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Barack Obama: ντύνεται Άη Βασίλης για τους ψηφοφόρους του μέλλοντος

Barack Obama: ντύνεται Άη Βασίλης για τους ψηφοφόρους του μέλλοντος

Ο Μπαράκ Ομπάμα απολαμβάνει την ελεύθερη και ανέμελη ζωή του μακριά από το Λευκό Οίκο και ρίχνει ψήφο εμπιστοσύνης στα πιτσιρίκια ως άλλος Άη Βασίλης αυτά τα Χριστούγεννα.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ συναντήθηκε με πενήντα πολύ νέους πολίτες των ΗΠΑ στο "Boys & Girls Club of Greater Washington" στην πρωτεύουσα της χώρας.

Στην ανάρτηση του χριστουγεννιάτικου πορτρέτου όλοι χαμογελούν -εκτός από ένα πιτσιρίκι που δεν ξέρει ακριβώς γιατί ο Ομπάμα τον κρατάει αγκαλιά, είναι δηλωμένος ανεξάρτητος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Washington Post ο Ομπάμα ξόδεψε μισή ώρα από την πολύτιμη ατζέντα του με τους ψηφοφόρους του αύριο και υποδύθηκε τον Άη Βασίλη φορώντας δερμάτινο τζάκετ και το απαραίτητο κόκκινο σκουφί του Santa Claus.

obama twitter

Τwitter@BarackObama

Αυτό δεν είναι το μόνο στιγμιότυπο του πρώην προέδρου με τους πιο ένθερμους οπαδούς του, τα παιδιά.

Στα οκτώ χρόνια θητείας του ο Μπαράκ Ομπάμα έχει βρεθεί πολλές φορές περικυκλωμένος από πιτσιρίκια που βρίσκουν στο πρόσωπο του έναν άτυπο, εξαιρετικά συμπαθητικό παιδαγωγό και μέσα στο 2017 έχει κάνει απσοδόκητες εμφανίσεις σε πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα κάνοντας ανοιχτό διάλογο με τους νέους της Αμερικής.

Ο Ομπάμα ήταν ένας πολύ καλός Αη Βασίλης μοιράζοντας τα δικά του δώρα και το video από την Κέιτι Χιλ αποδεικνύει ότι η σχέση του με τους πιτσιρικάδες είναι καλύτερη από ποτέ.

"Δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για να ανταποδίδεις τη γενναιοδωρία στην κοινότητα σου" έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του στο Twitter ο πρώην πρόεδρος και στη συνέχεια ευχαρίστησε την ανήλικη παρέα του που έζησε με ενθουσιασμό τη στιγμή.

Σε παράλληλο χρόνο ο διάδοχος του στον προεδρικό θώκο, Ντόναλντ Τραμπ και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ ανάρτησαν το δικό τους επίσημο χριστουγεννιάτικο πορτρέτο -το παιχνίδι βρες τις διαφορές ξεκίνησε.

melania xmas

Τwitter@FLOTUS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ