ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χριστούγεννα 2017: crash test στις γαλαζοαίματες ευχές - guest ο Μπαράκ Ομπάμα

Χριστούγεννα 2017: crash test στις γαλαζοαίματες ευχές - guest ο Μπαράκ Ομπάμα

Aγωνιστικοί χαιρετισμοί με άρωμα Χριστουγέννων από τo πιο δημοφιλές παλάτι. Με αφορμή τις γιορτές οι γαλαζοαίματοι της Βρετανίας αποφάσισαν να ευχηθούν σε όλους τα καλύτερα.

Την αρχή έκανε ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Η 70χρονη Καμίλα και ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου ποζάρουν σε μια χριστουγεννιάτικη κάρτα μέσα σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ο δούκας και η δούκισσα της Κορνουάλης προτίμησαν να αναρτήσουν ένα σεμνό κοινό τους πορτρέτο
χωρίς ιδιαίτερη λάμψη καθώς απολαμβάνουν τα ταξίδια, τα εγγόνια τους και τον πολύ ελεύθερο χρόνο τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στη συνέχεια ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ, έδωσαν στη δημοσιότητα το δικό τους οικογενειακό πορτρέτο. Το άσπιλο πορτρέτο της φαμίλιας που έχει πάνω κάτω ίδια χρωματική παλέτα συνοδεύτηκε από την είδηση ότι από τον Ιανουάριο του 2018 η πριγκίπισσα Σάρλοτ θα βάλει στη ζωή της το νηπιαγωγείο Willcocks του Λονδίνου.

Από την πλευρά του ο πρίγκιπας Χάρι, όσο περιμένει με ανυπομονησία τον γάμο του στις 19 Μαΐου με την κομψή Αμερικανίδα Μέγκαν Μαρκλ δεν έδωσε κάποια ευχετήρια κάρτα στη δημοσιότητα. Προτίμησε να κάτσει και να συνομιλήσει με τον φίλο του και πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα για το BBC Radio 4.

Ο Χάρι θα είναι ο οικοδεσπότης σε δύο ραδιοφωνικές εκπομπές του προγράμματος "Today" που θα μεταδοθούν μετά τα Χριστούγεννα.

Σε αυτές ο νεότερος απόγονος της Νταϊάνα θα συνομιλεί με τον Ομπάμα "για το κοινό τους πάθος, τη δημιουργία πλατφορμών για την επόμενη γενιά νέων ηγετών" σύμφωνα με το παλάτι του Kένσινγκτον.

Σε άλλα παλάτια των γιορτών τα μακρινά ξαδέλφια τους από τη Σουηδία, η πριγκίπισσα Βικτόρια και οι απόγονοι της, επιμένουν στα πολύ Λευκά Χριστούγεννα υποδυόμενοι μια κανονική, εύπορη οικογένεια σε ένα προάστιο βουτηγμένο στο αφράτο χιόνι.

Ο Χάρι νίκησε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ