ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πριγκιπικοί αρραβώνες: Χάρι & Μαρκλ στο διπλό πορτρέτο της νέας τους ζωής

Πριγκιπικοί αρραβώνες: Χάρι & Μαρκλ στο διπλό πορτρέτο της νέας τους ζωής

Προετοιμάζοντας τα media και το πολυπληθές κοινό που παρακολουθεί το ρομάντζο τους ο πρίγκιπας Χάρι και η πριγκίπισσα της ζωής του Μέγκαν Μαρκλ έδωσαν στη δημοσιότητα τα πρώτα επίσημα στιγμιότυπα μιας νέας ζωής που ξεκινάει τον Μάιο του 2018.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η μνηστή του, η Αμερικανίδα Μέγκαν Μαρκλ, έδωσαν στη δημοσιότητα μια σειρά από πορτρέτα που τράβηξε ο φωτογράφος Αλέξι Λουμπομίρσκι με αφορμή τον αρραβώνα τους.

Ο Λουμπομίρσκι, πρώην βοηθός του Μάριο Τεστίνο, γνωστού για τις φωτογραφίες που τράβηξε με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, έκανε τη φωτογράφιση αυτή την εβδομάδα στην έπαυλη Φρόγκμορ, κοντά στον Πύργο του Ουίνδσορ, όπου το ζευγάρι αναμένεται να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου στις 19 Μαΐου.

"Δεν μπορώ παρά να χαμογελάσω όταν κοιτώ τις φωτογραφίες που τραβήξαμε, τέτοια ήταν η ευτυχία τους" δήλωσε ο Λουμπομίρσκι.

Ο 33χρονος Χάρι, εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και πέμπτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, και η 36χρονη Μαρκλ, γνωστή κυρίως από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά "Suits", ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους τον περασμένο μήνα.

Tα πορτρέτα δόθηκαν στη δημοσιότητα μια μέρα μετά το επίσημο χριστουγεννιάτικο γεύμα της βασίλισσας Ελισάβετ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ήταν η επίσημη πρώτη της Μαρκλ που συνάντησε ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια και πλέον ετοιμάζεται να περάσει α Χριστούγεννα στο πύργο των Ουίνδσορ.

Στην πρώτη της γνωριμία με τα μέλη της γαλαζοαίματης Βρετανίας η Μαρκλ φόρεσε δημιουργία Ralph & Russo από την κολεξιόν φθινόπωρο-χειμώνας 2016 η οποία κοστίζει 46650 λίρες Αγγλίας.

https://www.instagram.com/p/Bc94Q2PghQl

ΔΗΜΟΦΙΛΗ