ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Star Wars: ο Luke Skywalker μετανιώνει για όσα είπε για τον Tελευταίο Τζεντάι

Star Wars: ο Luke Skywalker μετανιώνει για όσα είπε για τον Tελευταίο Τζεντάι

Με ανάρτηση του στο Twitter ο Μαρκ Χάμιλ που υποδύεται τον Λιουκ Σκάιγουοκερ στην κινηματογραφική εποποιία των Star Wars δηλώνει μετανιωμένος για το "ατυχές" σχόλιο του που έκανε τον κύκλο των ειδησεογραφικών site τις προηγούμενες ημέρες.

Ο ηθοποιός είχε δηλώσει ότι δεν είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο που προσέγγισαν οι σεναριογράφοι της ταινίας τον χαρακτήρα του στο τελευταίο κινηματογραφικό επεισόδιο του franchise.

Τώρα ο Χάμιλ δηλώνει μετανιωμένος για τη σκληρή κριτική του για την ταινία που έχει διχάσει φανατικούς οπαδούς και κριτικούς.

"Μετανιώνω που μίλησα δημόσια για τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειές μου. Οι δημιουργικές διαφοροποιήσεις αποτελούν κοινό στοιχείο οποιουδήποτε εγχειρήματος, όμως συνήθως παραμένουν προσωπικές. Το μόνο που επιθυμούσα ήταν να κάνω μία καλή ταινία. Πήρα πολλά περισσότερα από αυτό- Ο Ράιαν Τζόνσον έφτιαξε μία υπέροχη ταινία!" έγραψε ο Τζεντάι της μεγάλης οθόνης.

HAMIL

Το όγδοο sequel του "Star Wars" παραμένει στην κορυφή του αμερικανικού box office και τη δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα προβολής του, στις κινηματογραφικές αίθουσες της Βόρειας Αμερικής.

Έπειτα από 10 ημέρες προβολής, τα συνολικά κέρδη της ταινίας ανέρχονται προς το παρόν σε 365 εκατομμύρια δολάρια και οι παγκόσμιες εισπράξεις της υπολογίζονται σε 745,4 εκατομμύρια δολάρια μετά την πρώτη προβολή της.

Το ρεκόρ των υψηλότερων εισπράξεων παγκοσμίως κατέχει το "Avatar" (2009) με 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ