ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

TorrentFreak: Game of Thrones εναντίον The Walking Dead σημειώσατε ένα

TorrentFreak: Game of Thrones εναντίον The Walking Dead σημειώσατε ένα

Δράκοι εναντίον ζόμπι; Οι νικητές ανακοινώθηκαν. Οι περιπέτειες στο Ουέστερος εξακολουθούν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των "πειρατών" του διαδικτύου που εξάντλησαν τα όρια τους κατεβάζοντας με μανία τα επεισόδια της έβδομης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones.

Το Game of Thrones παραμένει η πιο δημοφιλής τηλεοπτική σειρά στον κόσμο των "πειρατών" και κονταροχτυπιέται με το "The Walking Dead" στη λίστα με τα περισσότερα downloads στο Internet.

Η έβδομη σεζόν της σειράς ήταν η πιο επιτυχημένη για το τηλεοπτικό δίκτυο που την προβάλει ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο σε τηλεθέαση, αν και σημειώθηκαν διάφορες διαρροές πριν ξεκινήσει αλλά και κατά τη διάρκεια που παίζονταν.

Σύμφωνα με το TorrentFreak, τα επεισόδια της σειράς συγκέντρωσαν τους περισσότερους χρήστες ανά επεισόδιο, που τα "κατέβαζαν" από το διαδίκτυο για να τα παρακολουθήσουν, με κορύφωση στο φινάλε της, ενώ το "Walking Dead" ήρθε δεύτερο στην κατάταξη των torrents.

Ωστόσο το GoT δεν θα εμφανιστεί στη λίστα του 2018 καθώς η επόμενη και τελευταία σεζόν δεν πρόκειται να προβληθεί πριν από την άνοιξη του 2019.

Mιλώντας πρόσφατα στο Deadline ο Κιτ Χάρινγκτον ή αλλιώς ο Τζον Σνόου του Game of Thrones είπε για τον τελευταίο κύκλο της σειράς:

"Σε όλες τις σεζόν υπήρχε μία πίεση από τους φαν του GoT αλλά αυτός ο όγδοος και τελευταίος κύκλος θα μπορούσε εύκολα να τους απογοητεύσει". Όμως δεν αποκάλυψε τίποτα παραπάνω.

Οι τηλεοπτικές εκπομπές που "κατέβασαν" οι χρήστες περισσότερο το 2017, ήταν:

  1. Game of Thrones
  2. The Walking Dead
  3. The Flash
  4. The Big Bang Theory
  5. Rick and Morty
  6. Prison Break
  7. Sherlock
  8. Vikings
  9. Suits
  10. Arrow

ΔΗΜΟΦΙΛΗ