ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Mέγκαν Μαρκλ: η μητέρα της θα την παραδώσει στον Χάρι -η αδελφή της το αρνείται

Mέγκαν Μαρκλ: η μητέρα της θα την παραδώσει στον Χάρι -η αδελφή της το αρνείται

Εαν το δημοσίευμα του Us Weekly είναι αξιόπιστο η Μέγκαν Μαρκλ σκοπεύει να πρωτοτυπήσει στη γαμήλια τελετή του Μαΐου 2018, ημέρα που θα γίνει επίσημα η σύντροφος ζωής του Χάρι.

Όπως αναφέρει το περιοδικό η Μαρκλ είναι αποφασισμένη να καταφτάσει στην εκκλησία την ημέρα του γάμου της συνοδευόμενη όχι από τον πατέρα της, Tόμας Μαρκλ, αλλά από τη μητέρα της, Ντόρια Γκάρλαντ.

Οι γονείς της ηθοποιού χώρισαν όταν εκείνη ήταν έξι ετών και η Μαρκλ έχει δηλώσει την αδυναμία στην Αφροαμερικανίδα μητέρα της, πρώην δασκάλα στη yoga και κοινωνική λειτουργός, αλλά και την καταγωγή της.

Η ετεροθαλής αδελφή της Μαρκλ διέψευσε το δημοσίευμα της έκδοσης στο Twitter. "Ανοησίες. Δεν αληθεύει ότι η Ντόρια θα οδηγήσει τη Μέγκαν στην εκκλησία. Ο πατέρας μας θα την παραδώσει " σημείωσε η Σαμάνθα Μαρκλ η οποία είναι 17 χρόνια μεγαλύτερη από τη μνηστή του Χάρι. Ωστόσο η είδηση έχει αναπαραχθεί και από το τηλεοπτικό δίκτυο του Fox News.

Αυτή δεν θα είναι η μόνη ανατροπή στο πρωτόκολλο από την πλευρά της Μαρκλ.

Ήδη η παρουσία της στο χριστουγεννιάτικο γεύμα της βασίλισσας Ελισάβετ δεν ήταν προβλεπόμενη καθώς δεν είναι ακόμα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι.

Ο γάμος των Μαρκλ και Χάρι στις 19 Μαΐου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ θεωρείται ήδη το πλέον πολυζητημένο θέμα συζήτησης στη Βρετανία που περιμένει μέχρι και μισό δισεκατομμύριο στερλίνες έσοδα από τον τουρισμό με αφορμή την τελετή.

MEG MOTHER

@Ιnstagram

"Mαζέψτε τους επαίτες"

Σε παράλληλο χρόνο τα media της χώρας έχουν διχαστεί μετά την έκκληση προς τη βρετανική αστυνομία να προχωρήσει σε εκκαθάριση της περιοχής του Ουίνδσορ από άστεγους από τον τοπικό αξιωματούχο της βασιλικής περιφέρειας του Ουίνδσορ και του Μέιντενχεν ενόψει του βασιλικού γάμου τον Μάιο, Σάιμον Ντάντλεϊ.

"Σας γράφω για να εκφράσω τις ανησυχίες μου σχετικά με τα μέτρα της αστυνομίας απέναντι σε αντικοινωνικές συμπεριφορές, μεταξύ αυτών της επιθετικής επαιτείας και των αποπειρών εκφοβισμού στο Ουίνδσορ" έγραψε ο τοπικός αξιωματούχος σε μια επιστολή με ημερομηνία 2 Ιανουαρίου που έστειλε στον αρχηγό της αστυνομίας, Άντονι Στάνσφελντ.

"Προκαλεί ολοένα και μεγαλύτερη ανησυχία να βλέπουμε τις ποσότητες σακουλών και απορριμμάτων που αυτοί οι επαίτες συγκεντρώνουν στα πεζοδρόμιά μας και που συνιστούν κίνδυνο για την ασφάλεια" σημείωσε.

Ο Σάιμον Ντάντλεϊ πιέζει τις δυνάμεις επιβολής του νόμου να αυξήσουν τις επιχειρήσεις τους αφού το "τουριστικό ενδιαφέρον για την πόλη θα αυξηθεί ενόψει του βασιλικού γάμου τον Μάιο του 2018".

Επιπλέον, υπενθυμίζει τα μέτρα που έλαβαν οι δημοτικές αρχές προτείνοντας να προσφέρουν μια στέγη στους άστεγους, εκτιμώντας ότι οι άστεγοι "απέρριψαν" αυτή τη λύση, σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο.

Επομένως, εναπόκειται στην αστυνομία να αφιερώσει "όλους τους οικονομικούς πόρους και το ανθρώπινο δυναμικό που χρειάζεται ώστε να προστατεύσει τους κατοίκους, τις επιχειρήσεις και τους επισκέπτες".

Την επιστολή καταδίκασε ο υπεύθυνος μιας τοπικής οργάνωσης αρωγής προς τους άστεγους.

"Είναι απόλυτα απεχθές να διατυπώνονται τέτοιες προτάσεις… ιδίως εκ μέρους ενός μέλους του δημοτικού συμβουλίου" δήλωσε ο Μέρφι Τζέιμς, της οργάνωσης Windsor Homeless Project.

"Εάν ένας άνθρωπος κοιμάται στον δρόμο, δεν το κάνει από επιλογή, το κάνει διότι ήρθε αντιμέτωπος με δυσχέρειες" συμπλήρωσε, διευκρινίζοντας ότι 12 άνθρωποι κοιμήθηκαν στους δρόμους του Ουίνσδορ τη νύχτα των Χριστουγέννων.

Από την πλευρά του ο Άντονι Στάνσφελντ δήλωσε "έκπληκτος" από τις προτάσεις του Σάιμον Ντάντλεϊ. Το Παλάτι δεν έχει πάρει επίσημη θέση επάνω στο ζήτημα μέχρι τώρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ