ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Τζέιμς Μποντ μετακομίζει στο Μπρούκλιν & ο Τομ Τζόουνς λέει αντίο στις ΗΠΑ

Ο Τζέιμς Μποντ μετακομίζει στο Μπρούκλιν & ο Τομ Τζόουνς λέει αντίο στις ΗΠΑ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο βρετανός Ντάνιελ Κρεγκ, ο κινηματογραφικός Τζέιμς Μποντ των καιρών μας, φέρεται να είναι ο μυστηριώδης αγοραστής του πέτρινου σπιτιού που πούλησε ο συγγραφέας Μάρτιν Έιμις και η σύζυγός του Ίζαμπελ Φονσέκα έναντι 6,75 εκατ. δολαρίων.

Το σπίτι είχε καεί την παραμονή της περσινής Πρωτοχρονιάς και ο Έιμις και η οικογένειά του έχουν μετακομίσει σε ένα συγκρότημα πολυκατοικιών στο κέντρο του Μπρούκλιν.

Το κτίριο είναι του 1901 και αγοράστηκε από μία εταιρεία με την επωνυμία "On the Rows", ωστόσο κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει ότι οι νέοι ιδιοκτήτες είναι η ο Κρεγκ και η σύζυγός του Ρέιτσελ Βάις.

Το ζευγάρι κατά το παρελθόν ζούσε σε ένα ρετιρέ στην περιοχή του Σόχο, το οποίο αγόρασαν το 2012 έναντι 11,5 εκατ. δολαρίων.

Ο Έιμις και η Φονσέκα αγόρασαν το σπίτι για 2,5 εκατ. δολάρια το 2010. Αλλά πέρυσι παραδόθηκε στις φλόγες από φωτιά που ξεκίνησε από μία καμινάδα του κτηρίου. Το σπίτι έχει αποκατασταθεί εξωτερικά, ενώ δεν έχει διαμορφωθεί εσωτερικά, κάτι που θα αναλάβει να κάνει ο νέος του ιδιοκτήτης.

Ο Τομ Τζόουνς δεν αντέχει τις μνήμες

tomjones

@Facebook/SirTomJones

Ο σερ Τομ Τζόουνς αποκάλυψε ότι πούλησε το σπίτι του στο Λος Άντζελες έναντι 6,5 εκατ. λιρών και έφυγε από τις ΗΠΑ για πάντα, γιατί αυτό επιθυμούσε η σύζυγός του πριν πεθάνει.

Όπως είπε δεν αισθανόταν πλέον άνετα να ζει στο σπίτι το οποίο μοιράστηκε με την επί 59 χρόνια σύζυγό του, μετά τον θάνατό της τον Απρίλιο του 2016.

Ο σερ Tζόουνς έβγαλε προς πώληση το ακίνητο πέρυσι, ώστε στη συνέχεια να μπορέσει να επιστρέψει στη Βρετανία. Το σπίτι αγοράστηκε από αυτόν και τη σύζυγό του Μελίντα το 1998.

Μιλώντας στην κυριακάτικη Mirror είπε ότι η Λίντα επιθυμούσε να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, αλλά δεν τα κατάφεραν εξαιτίας της μακροχρόνιας μάχης της με τον καρκίνο στον πνεύμονα.

Η Λίντα ήταν αυτή που είχε επιμεληθεί τη διακόσμηση του σπιτιού και η προσωπική της σφραγίδα ήταν παντού. "Αυτό ήταν το σπίτι μας στο Λος Άντζελες. Δεν αισθανόμουν άνετα πια εκεί", δήλωσε ο 77χρονος τραγουδιστής. "Ήθελε να επιστρέψουμε στη Βρετανία, νοσταλγούσε πάντα την πατρίδα. Αλλά αρρώστησε και δεν μπορούσαμε να το κάνουμε. Μου είπε να γυρίσω πίσω. Να πάρω ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο. Θα της άρεσε να είχαμε επιστρέψει, αλλά ήταν πολύ αργά γι αυτήν".

Οι δυο τους γνωρίζονταν από τότε που ήταν παιδιά και παντρεύτηκαν μόλις στα 16 τους χρόνια. Απέκτησαν έναν γιο τον Μαρκ που είναι 59 χρόνων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ